BZI LIVE

LIVE VIDEO – Povestea unui tânăr revenit din străinătate, care a investit în Iași într-o afacere de familie! Discuție cu Dorian Secară, producător de fructe de pădure, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 16 nov. 2020

Marți, 17 noiembrie 2020, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent tânărul antreprenor Dorian Secară. Povestea producărului de fructe de pădure începe în urmă cu 4 ani. După o perioadă în care împreună cu soţia au muncit în străinătate, a revenit în Ţibăneşti, Iași, comuna natală, unde a înființat o mică plantație cu mure. Suprafață cultivată a fost extinsă, fiind înființată și o plantație cu zmeură. Toată producția obținută este comercializată ca fructe proaspete, sucuri și dulcețuri. Despre ce înseamnă să fii producător în România, cât de greu a fost anul 2020 pentru micii producători dar și ce planuri de dezvoltare a afacerii are Dorian Secara, aflați în noua ediție BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu