Culinar

Prăjitura Kinder Bueno. Cum să pregătești acasă desertul preferat al copiilor

Publicat: 10 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prăjitura Kinder Bueno. Cum să pregătești acasă desertul preferat al copiilor
Prăjitura Kinder Bueno este desertul perfect pentru cei mici.

Dacă vrem să pregătim ceva dulce pentru cei mici, ideală este prăjitura Kinder Bueno. Aceasta este cremoasă, fină și aromată. Prăjitura Kinder Bueno este pe placul multora dintre noi și poate fi făcută atât la mesele festive, dar și atunci când vrem să ne încântăm papilele gustative cu un desert rafinat și gustos. Iată cum să pregătești acasă desertul preferat al copiilor.

Prăjitura Kinder Bueno, delicioasă și ușor de făcut

Gustoasa prăjitură Kinder Bueno este preferata multora dintre noi. Acest desert este ușor de făcut, iar dacă ținem cont de câteva trucuri simple, la final vom obține o prăjitură de casă rafinată, aromată și cu un aspect deosebit. Când vine vorba de prăjituri, gospodinele se întrec în tot felul de rețete spectaculoase.

Prăjitura Kinder Bueno este desertul perfect pentru cei mici. Aceasta se face cu un blat pufos și cu două straturi de cremă fină, iar la final se poate decora cu frișcă, fulgi de ciocolată și alune.

De asemenea, de la mesele festive nu trebuie să lipsească mai ales în sezonul cald prăjitura înghețată falsă. Acest desert are un aspect spectaculos, iar gustul este irezistibil. Pentru iubitorii de ciocolată ideală este prăjitura cu blat de biscuiți și cremă fină, aromată și ușor de făcut.

Dacă vrem să îi încântăm cu ceva dulce pe cei mici de la masă, atunci putem pregăti acasă delicioasa prăjitură Kinder Bueno. Pentru acest desert vom avea nevoie de ingrediente de calitate și de un plus de imaginație, dar la final ne vom bucura de gustul unei prăjituri savuroase.

Cum să pregătești pentru cei mici un desert irezistibil

Pentru delicioasa Prăjitură Kinder Bueno avem nevoie de câteva ingrediente de calitate. Pentru blat vom folosi 8 albușuri, 200 g de zahăr, 2 linguri de ulei de floarea-soarelui, 4 linguri de făină, 3 linguri de pesmet, 120 g de nucă măcinată și 1 linguriță de praf de copt.

Pentru delicioasa cremă vom folosi 8 gălbenușuri, 200 g de zahăr, 1 pliculeț de budincă de vanilie, 3 linguri de făină, 500 ml de lapte, 2 linguri de cacao și 200 g de unt.

Putem folosi pentru decor 250 g de cremă de ciocolată, 150 g de biscuiți simpli, 200 ml de frișcă lichidă și 50 g de ciocolată cu alune.

Mai întâi se pregătește blatul pentru delicioasa prăjitură. Se mixează albușurile spumă împreună cu praful de sare și zahărul până când obținem o compoziție omogenă. Se adaugă ulterior 2 linguri de ulei, apoi se adaugă treptat făina, praful de copt și pesmetul. Se amestecă din nou, iar la final se pune nuca măcinată. După ce compoziția s-a omogenizat, se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se uniformizează.

Se pune blatul la cuptor la foc mic, iar când este gata se scoate și se unge cu cremă de ciocolată cât timp este fierbinte, apoi se lasă la răcit.

Ulterior, pregătim crema pentru prăjitura Kinder Bueno. Se amestecă gălbenușurile împreună cu zahărul, apoi se adaugă praful de budincă și făina, iar la final se adaugă laptele fierbinte. Se pune compoziția la foc mic și se amestecă până când crema se îngroașă, apoi se lasă la răcit.

După ce crema s-a răcit adăugăm câte o lingură de unt și amestecăm până când acesta se omogenizează. Când crema este gata, se împarte în două părți egale, iar în una dintre ele se adaugă 2 linguri de cacao.

Peste blatul pufos se pune crema albă, apoi un strat de biscuiți simpli. Peste biscuiți se pune crema de cacao, apoi se dă prăjitura la rece timp de 2 ore.

Între timp pregătim frișca pentru a decora savuroasa prăjitură. Se bate frișca spumă și se întinde peste prăjitură, iar deasupra radem ciocolata cu alune. Cu siguranță vom obține un desert gustos, aromat și cu un aspect deosebit.

Prăjitura Kinder Bueno este desertul perfect pentru cei mici. Aceasta este ușor de făcut, iar dacă ținem cont de câteva trucuri, la final ne vom bucura de gustul unei prăjituri cremoase și aromate.


Tort de biscuiți din copilărie: Rețeta bunicii pentru un desert perfect

Adauga un comentariu