Culinar

Prăjituri vegane. Un produs de patiserie din ingrediente pe bază de plante

Publicat: 01 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prăjituri vegane. Un produs de patiserie din ingrediente pe bază de plante
Este bine să știți că prăjiturile vegane sunt produse de patiserie care pot fi făcute cu diverse ingrediente

De obicei, procesul de gătire a prăjiturilor vergane nu este complicat. Acesta este un desert vegan ușor de preparat din ingrediente simple, pe bază de plante. Aceste prăjituri vegane cu ciocolată specială sunt făcute cu făină integrală.

Pentru o versiune fără gluten, puteți amesteca făina de ovăz fără gluten sau făină de migdale cu făină de hrișcă sau făină de orez brun, astfel încât aceste prăjituri vegane să își păstreze textura originală. Această rețetă este simplă, spectaculoasă și complet vegană, fiind bazată pe plante și fără lactate. Rețeta este perfectă pentru un mic dejun de weekend, o gustare sau un desert. Rețeta de brownie vegană este atât de ușoară încât tot de ce ai nevoie este un echipament format dintr-un bol mare și hârtie pergament.

Prăjituri vegane. Ingredientele necesare pentru a găti desertul

Cantitatea de calorii conținută în aceste prăjituri este de 251 kcal, grăsimi 26g și carbohidrați aproximativ 31 de gr. De asemenea, acest deliciu conțin o cantitate de 3 proteine. Printre ingredientele necesare pentru prepararea prăjiturii vegane cu ciocolată se numără o cană de lapte crud neîndulcit, de exemplu lapte de soia.

De asemenea, veți avea nevoie de 3/4 cană de unt de nucă de cocos topit, aproximativ 200 ml, 2 căni de zahăr brun, de trestie sau de nucă de cocos aproximativ 360g, 4 ouă, 2 lingurițe de extract de vanilie și 1/2 linguriță de sare.

De asemenea, gospodinele adaugă în acest deliciu o ceașcă de pudră de cacao neîndulcită, o cană de făină integrală de grâu, în cantitate de 120 g. Nu uitați să puneți și o cană de ciocolată vegană rasă, în cantitate de 180 g + 2 linguri pentru decorarea brownie-ului, acest aspect este opțional.

Din moment ce toate ingredientele sunt pregătit preîncălziți cuptorul la 180°C. Amestecați laptele vegetal, uleiul de cocos, zahărul, ouăle de in, extractul de vanilie și sarea într-un bol mare. Bateți până când se amestecă bine.

Pașii pentru pregătirea deliciului. Cum se servesc acestea?

Adăugați făina și pudra de cacao și bateți din nou. La final, se adaugă 1 cană de ciocolată rasă în cantitate de 180 g și se bate din nou. Se tapetează o tavă pătrată de 20 x 20 cm cu hârtie pergament. Se toarnă aluatul în tavă, netezind suprafața uniform și se acoperă cu restul de fulgi de ciocolată, aproximativ 2 linguri.

Se coace timp de 35-40 de minute. Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească în tavă cel puțin 10 minute. Apoi se lasă să se răcească încă 10 minute înainte de a o tăia și de a o servi, dacă nu vă plac prăjiturile prea fierbinți.

Serviți-le reci cu sirop de ciocolată și fulgi de ciocolată sau calde cu înghețată de vanilie vegană. Le puteți mânca și cu laptele vegetal preferat. Păstrați restul de prăjituri într-un recipient ermetic în frigider sau la temperatura camerei timp de 5-7 luni sau chiar în congelator până la 3 luni.

Este bine să știți că prăjiturile vegane sunt produse de patiserie care pot fi făcute cu diverse ingrediente. Pentru o aromă subtilă de nucă, înlocuiți făina de grâu cu făină de migdale. Aceasta poate fi făcută cu ușurință acasă, măcinând migdalele uscate într-un blender sau într-o râșniță de cafea.

Adauga un comentariu