Sport

Pregătește Marius Șumudică o mare surpriză la CFR Cluj? Junior Morais este unul dintre cei mai buni jucători cu care a lucrat antrenorul

Publicat: 04 iun. 2021
Marius Sumudica si Junior Morais
Marius Șumudică consideră că Junior Morais este unul dintre cei mai buni fundași stânga pe care i-a antrenat.

Marius Șumudică spune că „unul dintre cei mai buni fundași stânga pe care i-a antrenat” vrea să revină în România. Este vorba despre Junior Morais, cel care a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Gaziantep.

Fostă vedetă la FCSB, Junior Morais se află într-o relație foarte strânsă de prietenie cu Marius Șumudică, alături de care a cunoscut cele mai bune perioade din carieră. Cei doi au adus primul titlu din istoria Astrei și au colaborat și la Gaziantep. Acum, Junior Morais a rămas liber de contract, după ce s-a despărțit de Gaziantep și Marius Șumudică spune că fundașul în vârstă de 34 de ani vrea să se întoarcă în România, țară pe care o consideră ”acasă”. N-ar fi exclus să-l vedem pe Junior Morais la CFR Cluj, unde Marius Șumudică doar ce a fost numit antrenor.

Junior Morais este în TOP 3 fundași stânga din campionatul Turciei

Marius Șumudică și Junior Morais s-au întâlnit prima dată la Astra, unde au avut cea mai bună perioadă din istoria clubului. Astra a reușit atunci să câștige singurul titlu de campioană, Cupa și Supercupa României și a jucat în grupele Europa League, unde a reușit câteva mari surprize. Ulterior, drumurile lor s-au despărțit. Junior Morais s-a transferat la FCSB, în timp pe Marius Șumudică a plecat să antreneze în Turcia. În vara lui 2019, cei doi aveau să colaboreze din nou. Ajuns la Gaziantep, Marius Șumudică a cerut insistent ca Junior Morais să fie transferat de la FCSB, lucru care s-a și întâmplat.

Junior Morais a devenit jucător de bază la Gaziantep

Fundașul brazilian, care are și pașaport românesc, a devenit jucător de bază la Gaziantep. În vara lui 2020, după un 3-3 cu Galatasaray, Șumudică a afirmat plin de entuziasm că Junior Morais este unul dintre cei mai buni fundași stânga din campionatul Turiciei.

„Junior… Probabil pașaportul ăsta al lui de România nu miroase a bine. Junior Morais este unul dintre cei mai buni fundași stânga cu care am lucrat în viața mea. Este în Top 3 fundași stânga din campionatul Turciei”, spunea atunci Șumudică.

Acum, n-ar fi exclus ca Marius Șumudică să încerce să-l transfere la CFR Cluj. Antrenorul în vârstă de 50 de ani a dezvăluit că l-a propus la Rapid, deoarece Junior Morais vrea să revină în România, unde este căsătorit. Giuleștenii l-au refuzat și n-ar fi exclus ca Șumudică să-i întindă o mână de ajutor.

„Am încercat să îi ajut (n.r. pe cei de la Rapid), știind că e liber de contract și băiatul ar fi vrut să rămână în România, dar probabil îl va lua altcineva”, a spus misterios Marius Șumudică.

Adauga un comentariu