National

Este oficial! Marius Șumudică a semnat cu CFR Cluj

Publicat: 02 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Este oficial Marius Șumudică a semnat cu CFR Cluj
Marius Șumudică este noul antrenor a Campioanei României

Surpiza în Liga 1! Unul dintre cei mai doriţi antrenori romani a semnat astăzi un contract pe 2 ani de zile cu CFR Cluj.

Ardelenii s-au mişcat rapid după placarea lui Edi Iordanescu. Șefii Campioanei României l-au convins pe tehnicianul Marius Șumudică să preia banca tehnică de astăzi, 2 iunie 2021. După ce s-a înţeles cu ardelenii Marius Sumudica a oferit o declaraţie în care a spus că această echipă i se potriveşte cel mai mult.

”Ieri (n.r. marţi) am început negocierile serioase cu preşedintele Marian Copilu şi astăzi (n.r. miercuri) am semnat. Îţi dau cuvântul meu de onoare că am semnat aproape cu ochii închişi că am simţit permanent că totul este în regulă. Mă bucur foarte mult că am încheiat repede şi nu am stat în negocieri lungi. Abia aştept să începem lucrul efectiv împreună. Am văzut că au fost fel şi fel de discuţii în spaţiul public, n-am făcut niciun fel de licitaţie. Am ales echipa care cred că mi se potriveşte în momentul ăsta. Da, este adevărat, am negociat cu echipe din Arabia Saudită, chiar şi astăzi (n.r. miercuri) am fost sunat de un club”, a spus Şumudică.

Înainte de a semna cu CFR, Șumudică a fost curtat de către FCSB

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni Gigi Becali a făcut un anunţ neaşteptat în alegerea noului tehnician după plecare lui Toni Petre. Principalul candidat pentru preluarea băncii tehnice a FCSB-ului era Marius Șumudică, spre nemulţumirea fanilor, atât ai stelei cât şi ai rapidului. Latifundiarul din Pipera i-a făcut o ofertă greu de refuzat. Acesta a primit o ofertă salarială bună dar şi mai multe bonusuri. Totuși dragostea pentru Rapid l-a făcut pe Marius Sumudica să refuze această ofertă a lui Becali.

„Dacă nu vrea să continue, nu pot să-l ţin pe Toni Petrea, nu? Şi atunci a venit de la o chestie d-asta… Îl împrumutasem eu pe Şumi cu zece mii de euro. El tot pleca din ţară… Eu, în glumă, i-am zis să-mi aducă banii. Şi el, în glumă, a zis: Şi din gluma asta… I-am zis Şi a venit la mine, am stabilit şi zis . Şi am zis să fie aşa. (n.r. – dacă este convins că va veni) Nu ştiu dacă s-a răzgândit. Eu ştiu că a venit la mine, am bătut palma, am semnat toate, i-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul, mâine să-l semneze. Dacă nu vrea, nu mă supăr pe el, nu e nicio supărare, nu e moarte de om, dar am stabilit, am negociat ceva.

Suporterii nu l-au vrut pe Sumudica

În timpul unui meci a celor de la FCSB disputat în Giurgiu, mai mulţi ultarsi s-au adunat în fata stadionului şi au afişat bannere arătându-şi nemulţumirea faţă de alegerea lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a făcut o declaraţie după ce a văzut reacția suporterilor.

„Nu mă mai cert cu nimeni. Reclamaţie, de aia există miliţia, de aia există jandarmeria, trebuie să se sesizeze, la toate alea, ameninţări pe Internet, nu ştiu cum. Trebuie să se sesizeze, trebuie arestaţi şi gata! De ce să mă cert, ce sunt pe câmp sau suntem în junglă? Poţi să ceri demisia, dar nu-ţi dă nimeni nimic. Dar nu ameniţări, dar nu cutare, ce fac ei… Trebuie arestaţi! Am înţeles că ameninţă jucătorii, nu ştiu, că nu mă uit pe Internet. Uite-l pe Mustaţă! Trimite-i pachete la puşcărie, trimite-i 1.000 de lei pe lună la puşcărie, el ajunge, el vine, el ameninţă, el şi cu ălălaltul.

Adauga un comentariu