BZI LIVE

LIVE VIDEO – Pregătire gratuită pentru elevii de gimnaziu și liceu în vederea promovării examenelor! Măriuca Mihăilescu și Andra Cărbunaru vorbesc la BZI LIVE despre platforma „Note Bune”

Publicat: 10 mai 2022

Miercuri, 11 mai 2022, începând cu ora 11:30, invitatele emisiunii BZI LIVE sunt Măriuca Mihăilescu și Andra Cărbunaru, fondatoarele platformei educaționale „Note Bune”.
Cele două partenere au lansat aceasta platformă pentru elevii de liceu și de gimnaziu care se pregătesc pentru susținerea examenelor la matematică și limba și literatura română.

Alături de profesori foarte bine pregățiți, echipa „Note Bune” le propune utilizatorilor o serie de cursuri online realizate în conformitate cu Programa școlară. Elevii vor putea trece prin materie în câteva ore cu ajutorul lecțiilor video, a fișelor recapitulative și a testelor de evaluare ce vor putea fi rezolvate online. Tot conținutul este gratuit pentru a susține accesul egal la educație al tuturor copiilor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 
Adauga un comentariu