BZI LIVE

PREMIERA. Emisiunea BZI LIVE care-i are invitați speciali pe rectorii marilor universități ale Iașului. Cele mai noi și așteptate detalii respectiv informații vor fi oferite, în exclusivitate, de către oficialii acestora – LIVE VIDEO

Publicat: 16 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 17 octombrie 2019, începând cu ora 16.00, în exclusivitate și în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE sunt invitați rectorii marilor universități de stat din cel de-al II-lea centru academic al României – Iași. Este vorba de o producție media – dialog, în premiera, alături de prof. univ. dr. Atena Elena Simionescu de la Universitatea Națională de Arte George Enescu (UNAGE), prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, Universitatea Tehnica (TUIASI) Gheorghe Asachi, prof. univ. dr. Vasile Vîntu, Universitatea de Stiinte Agricole și Medicina Veterinara (USAMV) Ion Ionescu de la Brad respectiv prof. univ. dr. Tudorel Toader, Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC). Cu aceasta ocazie, într-o maniera pozitiva, constructiva, echilibrata și riguroasa, editia va prilejui, celor peste 55 mii de studenți din urbe respectiv miilor de angajati din aceste institutii, prezentarea în detaliu a celor mai noi și așteptate detalii respectiv informații. Toate vor fi oferite exact de șefii prestigioaselor și istoricelor unități de învățământ superior românești. Astfel, despre debutul noului an educational, investițiile și proiectele pe care le au în plan, mesaje către studenți și angajați, realități din sistemul public educational autohton, necesitatea unei reforme a sistemului de învățământ, o mai buna finanțare sau despre colaborările internaționale se va dialoga cu cei patru rectori. Ideea esențială și parametrii care au stat la baza realizării acestei producții media în Platoul BZI LIVE pleacă de la dorința promovării entităților care dau cea mai mare plusvaloare academica, sociala, economica respectiv prestigiu, pe plan național și internațional, Iașului. Pe de alta parte, având în vedere marile comunități educationale pe care le reprezinta, anvergura și rolul de formare a resursei umane pe care îl au, ediția va fi un prilej excelent de a aduce în fata publicului aspectele legate de viata celor patru universități de stat.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau în direct, accesând http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări!

Adauga un comentariu