Actualitate

Premierul României începe campania contra lui Băsescu! Ludovic Orban îl susține pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei – VIDEO

Publicat: 16 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Premierul României începe campania contra lui Băsescu Ludovic Orban îl susține pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei - VIDEO
Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat în aproximativ o lună! Ludovic Orban: „Metroul să fie pus în funcţiune, atunci când poate fi pus în funcţiune”

Premierul României începe campania contra lui Băsescu! Ludovic Orban îl susține pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei.

Orban s-a săturat de PSD. Premierul României începe campania contra lui Băsescu!

Președinele PNL, Ludovic Orban a declarat că s-a săturat de PSD. Acesta se află alături de Nicușor Dan la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei. De asemenea, premierul României a dorit să comunice un mesaj dur împotriva campaniei lui Traian Băsescu, candidat PMP.

„Nu vă risipiți voturile! Nu mai vreți PSD la București, există o singură soluție: Nicușor Dan, canidații la funcțiile de primar de sector, echipa PNL si echipa USR-PLUS”, a declarat Orban.

 

Liberalii depun listele pentru Consiliul General. Ludovic Orban: „După cum bine știți, sunt legat profund de București”

Prim-ministrul și președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a transmis, duminică, la depunerea listerea candidaților pentru Consiliul General faptul că liberalii au construit o echipă de membri pregătiți, care vor implementa proiecte fundamentale pentru Capitala României, printre care se numără și fluidizarea traficului în București.

„Pentru Consiliul General al munucipiului București, pentru a arăta clar susținerea mea de președinte a partidului, ca prim-ministru al României pentru toate proiectele pentru București care sunt susținute de colegii mei din Consiliul General. După cum bine știți, sunt legat profund de București, am fost vice-primar general al Bucureștiului, am candidat la Primăria Capitalei, cunosc toate problemele Bucureștiului și împreună cu doamnă președinte Violeta Alexandru , președintele PNL București, am construit o echipă de oameni pregătiți, puși pe constuit, care vor să implementeze proiecte fundamentale pentru dezvoltarea Bucureștiului.

Ce plan urbanistic esti necesar în Capitală

Premierul României a menționat că sunt necesari acești specialiști în domeniul urbanismului. Prin acest plan necesar Capitalei, dezvoltat la nivelul Partidului Național Liberal, se va fluidiza traficul. Această problemă a Bucureștiului trebuie rezolvată urgent și nu este timp de bătut basul pe loc.

„Bucureștiul are nevoie de astfel de specialiști în domeniul urbanismului. Gândiți-vă că București nu are plan de urbanism general și mafioții din spatele PSD-ului încearcă să înlocuiască planul de urbansim general cu tot felul de puzuri pentru a satiface interese nelegitime și pentru a distruge fața Bucureștiului. Avem specialiști în urbanism, avem specialiști în educație, specialiști în domeniul sănătății, în domeniul calității aerului etc”., a mai spus premierul Ludovic Orban.

„Avem proiecte extrem de serioase care țin atât de Consiliul General al Capitalei cât și de Guvern. Guvernul este în parteneriat pentru București cu Nicușor Dan, cu echipa de candidați și cu echipele de candidați la consiliul general și la consiliul de sector ale PNL. Avem de rezolvat probleme care bat pasul pe loc de mult timp: problemele de trafic, investițiile necesare pentru fluidizarea traficului. În ceea ce privvește Primăria Capitalei, pur și simplu au aruncat pe apa sâmbetei sute de miloane de euro care nu au avut niciun efect concret”, a mai spus premierul.

 

Adauga un comentariu