International

Presa britanică anunță că Vladimir Putin este bolnav. Care sunt afecțiunile de care suferă liderul de la Kremlin

Publicat: 01 nov. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Presa britanică anunță că Vladimir Putin este bolnav. Care sunt afecțiunile de care suferă liderul de la Kremlin
Presa britanică anunță că Vladimir Putin este bolnav

Vladimir Putin are boala Parkinson în stadiu incipient și cancer pancreatic, au susținut documente de spionaj scurse în cea mai recentă afirmație neverificată despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin, notează dailymail.

Au fost mai multe zvonuri cu privire la bolile sale de luni de zile și Vladimir Putin a apărut în mod regulat zdruncinat și instabil în public, stârnind speranță în Ucraina și Occident că despotul ar putea renunța în curând la putere.

„Parkinson și cancer pancreatic, susțin documentele spionajului Kremlinului”

Printre figurile opoziției au circulat afirmații, alimentate de absențele sale inexplicabile și de aparițiile sale publice șubrede, că se luptă cu probleme grave de sănătate, dar acestea au fost întotdeauna distruse de Kremlin. Dar acum e-mailurile de la o sursă de informații rusă par să confirme că bărbatul de 70 de ani a fost diagnosticat cu cancer și Parkinson, potrivit The Sun.

Documentele divulgate ar fi scris: „Pot confirma că a fost diagnosticat cu boala Parkinson în stadiu incipient, dar aceasta progresează deja. Acest fapt va fi negat în toate modurile posibile și ascuns.

„Putin este în mod regulat umplut cu tot felul de steroizi grei și injecții inovatoare analgezice pentru a opri răspândirea cancerului pancreatic cu care a fost recent diagnosticat. Nu numai că provoacă multă durere, Putin are o stare de umflare a feței și alte efecte secundare – inclusiv lacune de memorie. În cercul său apropiat, există zvonuri că, pe lângă cancerul pancreatic, care se răspândește treptat, Putin are și cancer de prostată”.

Vladimir Putin a fost observat recent cu urme aparente de la tratamentul IV pe dosul mâinii, adăugând combustibil suplimentar focului.

Canalul Telegram General SVR susține de mult timp afirmațiile că Putin suferă de cancer și Parkinson.

A fost văzut tremurând incontrolabil, strângând mese și scaune pentru spriji

Cercul său este îngrijorat de faptul că „tusea lui persistentă” devin vizibile și vor fi văzute de elitele din Rusia ca „un semn al sănătății care se deteriorează rapid a liderului”.

În ciuda faptului că pare considerabil umflat la față, președintele rus a slăbit 18 kg în ultimele luni, a spus canalul care pretinde să aibă surse în interiorul Kremlinului.

A fost văzut tremurând incontrolabil, strângând mese și scaune pentru sprijin și părea umflat și neliniștit.

De asemenea, președintele a dispărut frecvent din ochii publicului săptămâni întregi în ultimii ani, pe fondul zvonurilor că este supus unei intervenții chirurgicale.

În timpul verii, președintele rus a fost fotografiat învingându-și stângaci țânțarii de pe față cu un braț, în timp ce celălalt atârna moale lângă el.

În mod similar, la o paradă uriașă a Zilei Victoriei, la Moscova, în mai, autocratul în vârstă de acum 70 de ani a părut că umblă șchiopătând și avea o pătură în poală, în timp ce în aprilie a fost văzut strângând o masă într-o întâlnire televizată cu el. ministrul apărării Serghei Şoigu.

Comentarii
Adauga un comentariu