Actualitate

Președintele partidului AAA, Călin Georgescu, la BZI LIVE: „Acest program ‘România educată’, promovată de un needucat, a dus la o ţară needucată”

Publicat: 09 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Președintele partidului AAA Călin Georgescu la BZI LIVE Acest program România educată promovată de un needucat a dus la o ţară needucată
Călin Georgescu, preşedintele partidului AAA, la BZI LIVE

Președintele partidului AAA, Călin Georgescu a discutat în platoul BZI LIVE despre programul PNRR, dar şi despre greva profesorilor. România duce lipsă de oameni devotați, preocupați de binele țării și al poporului său, spune invitatul.

„Acest sistem nu funcţionează, indiferent de câţi bani vor veni. Repet: indiferent!

Care este soluţia pentru România? V-o spun eu: legi puţine, simple şi pe înţelesul tuturor care să sprijine suveranitatea ţării. Al doilea: funcţionari morali, devotaţi, care să pună în aplicare aceste legi. Trei: taxe şi impozite mici, că ţara să se dezvolte. Patru: o monedă sigură şi stabilă. Moneda ta! De aici vine dramă. Şi cinci: o ţară curata şi îngrijită. Atât.

5 puncte. Asta este strategia României. Nu alte filosofii, poveşti.. Domnule, tara se conduce prin dragoste. Dragostea de ţara trebuie să fie legea noastră! Pentru că altfel, dacă apare altceva la mijloc, un interes, de oricare ar fi el, s-a terminat”, a spus Călin Georgescu.

Călin Georgescu la BZI LIVE: “Tinereţe fără tinereţe şi viaţa fără de viaţă”

Călin Georgescu, preşedintele partidului AAA, a fost prezent în platoul BZI LIVE vineri, 9 iunie și a vorbit despre situația dezastruoasă din România: găuri inexplicabile în bugetul statului, greve în toate domeniile, programe de guvernare fără randament…

„Poporul român trebuie să fie conştient de această situaţie în care ne pierdem sufletele. Cum vom fi noi trataţi dacă renunţăm la luptă? Cum vom fi trataţi dacă nu ne pasă? Ţara piere din lipsă de oameni, nu din cauza problemelor. Iar acest PNRR care a trecut prin laşitatea celor – în special – din Parlament, care dau vina unii pe alţii…

Un singur parlamentar dacă avea conştiinţa. Unul! Unul dacă nu pleca de acolo, rămânea stâlp pentru apărarea poporului în dramele care s-au întâmplat… Prima: ucigătoare! Deci ei au îngropat constituţia! Toate instituţiile ţării! Asta deja este o crimă şi nimănui nu îi pasă! Aţi văzut vreun parlamentar să facă grevă foamei? Sau măcar să ţină post? Dar în schimb, primesc în fiecare lună bani de la poporul român.

Apoi, a doua chestiune: separarea copiilor de familii, unde din nou, nu s-a întâmplat nimic. Deci asta nu poți sa spun decât că este una criminală. Făcută şi inaintatat de persoane şi individe ultra religioase în aparenţă, cu fel de fel de marame în faţă şi pe spate… foarte gravă este cea în care obligatoriu va fi că educaţia să înceapă de la 3 ani… deci este îndoctrinat de mic. Scopul principal al deţinătorilor de putere este foarte mare. Recunosc că este o luptă între suveranisti şi globalişti. Iar principala bază este sistemul oligarhic.

Ideea este simplă: noi trebuie să ne vedem de curtea noastră. Noi trebuie să ne respectăm datinile şi obiceiurile. Iar meterezele existenţei noastre sunt doar cele lăuntrice. Iar acest program România educată, promovată de un needucat, a dus la o ţară needucată.

Iar eu le spun tuturor, dacă nu se trezesc, basmul care ne-a încântat tinereţea şi ne-a inspirat, preluat de Petre Ispirescu, “Tinereţe fără bătrâneţe şi viata fără de moarte”, cine l-ar scrie astăzi ar fi “Tinereţe fără tinereţe şi viaţa fără de viaţă””, a conchis Călin Georgescu.

Adauga un comentariu