Sport

Prețul lui Denis Alibec a fost fixat. Ioan Niculae cere peste 1 milion de euro ca să îl lase pe atacant să plece de la Giurgiu

Publicat: 08 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prețul lui Denis Alibec a fost fixat. Ioan Niculae cere peste 1 milion de euro ca să îl lase pe atacant să plece de la Giurgiu
Denis Alibec va costa peste 1 milion de euro, după ce patronul Ioan Niculae i-a fixat prețul.

Ioan Niculae, finanțatorul giurgiuvenilor, și-a dat girul pentru ca Alibec să plece, dar le-a și transmis celor din conducere că prețul de vânzare este de peste un milion de euro

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, i-a fixat un preț de peste 1 milion de euro lui Denis Alibec, care se află într-o formă bună. Atacantul a marcat și contra campioanei și speră ca la finalul acestui sezon să facă pasul la o altă echipă. Transferul se va putea face, însă cu o condiție pusă de Ioan Niculae.
Alibec a spus că-și dorește să ajungă la o echipă care să joace în Europa și unde să fie stabilitate financiară, dar pentru asta este nevoie și ca respectiva echipă să scoată din buzunar o sumă importantă.

Cum a ajuns Ioan Niculae să-i fixeze lui Denis Alibec suma de transfer

Ioan Niculae, finanțatorul giurgiuvenilor, și-a dat girul pentru ca Alibec să plece, dar le-a și transmis celor din conducere, potrivit ziare.com, că prețul de vânzare este de peste un milion de euro.
Astra l-a răscumpărat pe Alibec de la FCSB contra sumei de un milion de euro, plus TVA, astfel că patronul vrea acum să facă și un mic profit.
1. 29 de ani are Denis Alibec
2. 14 goluri a marcat Alibec în acest sezon al Ligii 1
3. 1.400.000 de euro este cota de piață a lui Alibec, conform site-ului transfermarkt.de.

Povestea reală a primelor pe care le încasează Denis Alibec și restul jucătorilor de la Astra

Denis Alibec și Constantin Budescu își conduc cu o lejeritate impresionantă coechipierii de la Astra spre rezultatele lăudabile. La Astra Giurgiu, salariile sunt reportate, dar cu toate astea echipa a fost în stare să revină de la 0-2 în două meciuri cu trupe tari, FCSB (scor 3-2), respectiv CFR (scor 2-2).
Punctele strânse de echipă sunt surprinzătoare dintr-un anumit punct de vedere, anume dacă ținem seama că miza sportivă a dispărut odată cu neacordarea licenței pentru Europa.
Și pentru ca mirarea să fie și mai mare, după 2-2 cu CFR Cluj s-a aflat că jucătorii au avut prime de meci atât cu FCSB, cât și cu echipa lui Dan Petrescu! S-a speculat imediat, în primul rând pe baza antecedentelor, că recompensele vin dinspre rivalele la titlu, de la echipe interesate.

De unde au venit primele Astrei Giurgiu la meciurile cu FCSB și CFR Cluj

Deși condamnarea lui Gigi Becali în cazul Valiza i-a determinat pe toți să renunțe la astfel de practici, suporterii s-au gândit imediat că primele pot fi oferite de altcineva decât de club.
De fapt este vorba despre o stratagemă a lui Ioan Niculae prin care plata unui salariu restant, programată pe 2 iulie, a putut fi amânată cu câteva zile. Pentru că au luat cei 20.000 de euro pentru victoria cu FCSB, la meciul cu CFR s-a promis o nouă primă de aceeași valoare. A fost doar egal, deci vor fi dați jumătate din bani.

Ca o concluzie, 30.000 de euro l-a costat pe Ioan Niculae liniștea la echipă, o nouă amânare a plății salariilor și aplauzele primite de echipa condusă de Bogdan Andone în derby-urile cu FCSB și CFR Cluj. La primul joc echipa a reușit să revină de la 0-2 și a câștigat cu 3-2, iar duminică s-a terminat 2-2.

Președintele Dani Coman a spus cine a promis primele la Astra

Întrebat la emisiunea Fotbal Club dacă este adevărat că el a oferit prime Astrei, Coman a negat acest lucru. „Nu, nu dau eu bani jucătorilor.
Toți banii plătiți la Astra sunt ai domnului Niculae. Au fost momente în care am ajutat, la fel ca și domnul Buduru (n.r.- Petre Buduru, directorul executiv de la Astra), dar mereu ne-am luat banii înapoi”, a precizat Coman.

Adauga un comentariu