Magazin

Prezent la datorie! Un Labrador negru a fost angajat pentru a relaxa polițiștii

Publicat: 14 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prezent la datorie Un Labrador negru a fost angajat pentru a relaxa polițiștii
Numele lui este K-9 Blue și este cel mai nou membru al Departamentului de Poliție din orașul Tiverton

Un cățel adorabil și plin de entuziasm este prezent la datorie pentru a servi o secție de poliție din Rhode Island, SUA. Numele lui este K-9 Blue și este cel mai nou membru al Departamentului de Poliție din orașul Tiverton. Labradorul negru în vârstă de 10 săptămâni a fost angajat pentru a-i ajuta pe polițiști să se destindă, sub îndrumarea ofițerului Shaun Wilson.

Un Labrador negru a fost angajat la o secție de poliție

Pe 7 septembrie, printr-o postare pe Facebook, a fost anunțată “angajarea” lui K-9 Blue la department, unde a fost primit cu brațele deschise de toți colegii săi polițiști.

„Chiar am ajuns să preiau biroul sergentului. Apoi am făcut o vizită la primărie și am găsit locul perfect. După aceea am exprimentat primul meu control veterinar la Salty Paws Veterinary Care!!!”, a “scris” cățelul.

K-9 Blue a mai povestit că s-a întâlnit vineri cu studenți de la Tiverton High School, iar mai târziu s-a destins la rândul său, participând la un concert. De asemenea, la scurt timp a avut onoarea să-l întâlneasca recent pe K-9 Brody, care este câinele de companie al Departamentului de Poliție din Bristol.

„Aventurile mele au fost atât de distractive și acesta este doar începutul! Abia aștept să văd ce ne mai rezervă săptămâna aceasta”, a mai scris cățelul pe Facebook.

Labradorul a fost doar “parțial donat” departamentului de poliție de către crescătoria de câini Boonefield Labradors, care are sediul în New Hampshire și se ocupă cu reproducerea câinilor din rasa Labrador englez.

Organizația crește câini pentru a fi donați în scop terapeutic

Peggi Brogan, crescătoare de câini la Boonefield Labradors, a declarat că legea a devenit mai blândă în ultima perioadă. Ea a spus că organizația a împrumutat până acum 35 de „câini terapeutici”, dintre care 25 la departamentele de poliție din New Hampshire, Rhode Island, Massachusetts și Vermont.
Trei dintre câini au fost duși la universități din zonă, dintre care 2 servesc departamentele de poliție din campus, iar unul în biroul unui psiholog. Alți 2 sunt angajați la casele de pompe funebre, iar un altul la un azil pentru persoanele cu tulburări de memorie.

„Avem, de asemenea, 22 de voluntari împărțiți în echipe care sunt activ implicați, și care vizitează în mod regulat școli, biblioteci, case de bătrâni, spitale etc., și își fac prezența la evenimentele locale”, a spus Brogan într-un e-mail.

Brogan a adăugat că Boonefield Labradors crește câini deja de 13 ani, dar programul cu “câini terapeutici” s-a născut acum 5 ani. Totul a început cu Hank în Lunenburg, Massachusetts. Hank este acum companionul ofițerului McNamara, liantul organizației cu forțele de ordine.

Labradorul englez, cunoscut și sub numele de Labrador retriever, este una dintre cele mai populare rase de câini din lume. Această rasă este originară din Newfoundland, Canada, și a fost crescută pentru prima dată pentru a ajuta pescarii cu sarcinile zilnice. Labradorii englezi sunt recunoscuți pentru temperamentul lor prietenos, încrederea în sine și pentru că pot fi dresați ușor. Aceștia pot avea blană de culoare neagră, galbenă sau ciocolatie. Fiecare din aceste culori este recunoscută în standardele rasei. Labradorii englezi sunt folosiți în diverse domenii, inclusiv ca ghizi pentru nevăzători, câini de salvare, în scop terapeutic și la vânătoare. Sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de a recupera obiecte din apă, de aceea sunt deseori utilizați în vânătoarea subacvatică. K-9 Blue este un Labrador englez negru.

Adauga un comentariu