International

Prezentatoarea de televiziune Caroline Flack s-a sinucis. Avea doar 40 de ani!

Publicat: 09 aug. 2020
British television presenter Caroline Flack poses on the red carpet on arrival for the BRIT Awards 2018 in London on February 21, 2018. / AFP PHOTO / Tolga AKMEN / RESTRICTED TO EDITORIAL USE NO POSTERS NO MERCHANDISE NO USE IN PUBLICATIONS DEVOTED TO ARTISTS (Photo credit should read TOLGA AKMEN/AFP via Getty Images)

Caz șocant în showbizul britanic! Prezentatoarea de televiziune Caroline Flack s-a sinucis după ce a aflat că va fi cercetată penal fiindcă și-ar fi agresat iubitul. Avea doar 40 de ani

Caroline Flack, prezentatoarea show-ului de succes Love Island, s-a sinucis în luna februarie a acestui an, însă abia recent s-a aflat de ce a recurs la gestul extrem. Caroline urma să fie pusă sub acuzare pentru agresarea fostului ei iubit (agresiune pe care ea a susínut cu tărie că nu a comis-o), Lewis Burton, și era terorizată de gândul că nu va putea face față asaltului mediatic.

„Știa că va trebui să dea socoteală în fața presei, că se va face multă publicitate pe tema asta – toate s-ar fi întors împotriva ei”, a spus procurorul care s-a ocupat de caz. Moartea vedeteiei a declanșat o dezbatere intensă cu privire la abuzul din social media și siguranța vedetelor din Marea Britanie, dar nu în ultimul rând cu privire la standardele presei (este de notorietate procesul recent dintre foștii Duci de Sussex și câteva tabloide din Marea Britanie, care le-au invadat intimitatea.)

Totul s-ar fi întors împotriva ei
Cu puțin timp înainte de a recurge la gestul extrem, prezentatoarea TV Caroline Flack pledase nevinovată în privința acuzației că-și agresase iubitul în vârstă de 27 de ani, după ce acesta ar fi înșelat-o. Procesul urma să aibă loc în luna martie, însă, între timp, aceasta a fost înlocuită din emisiunea Love Island la câteva zile după arestare. Ulterior, vedeta a fost eliberată pe cauțiune, însă în luna aprilie și-a luat viața.

Jurnalista Mary Hassell a declarat, ieri, că prezentatoarea TV a suferit enorm din cauza modului în care a fost mediatizată în presă povestea ei și că s-a temut că își va pierde cariera. Drept urmare, Caroline nu a mai așteptat terminarea procesului, recurgând la gestul extrem.

„Chiar dacă starea ei mentală generală a avut un impact major asupra morții ei, cred că motivul pentru care și-a luat viața a fost că acum știa că e urmărită penal și că ar fi nevoită să dea mereu explicații în mass-media. Totul s-ar fi întors dintr-odată împotriva ei”, a declarat jurnalista.

Adauga un comentariu