Prima pagină » Cancan » Prezentatoarea Olga Popa de la Antena Stars este însărcinată

Prezentatoarea Olga Popa de la Antena Stars este însărcinată

07 dec. 2020, 13:17,
BZI.ro, în Cancan

Bucurie mare în familia Antenelor, după ce prezentatoarea „Trips&Tricks – La drum cu vedetele”, Olga Popa, a anunțat că este însărcinată. Fosta producătoare a emisiunii „Răi da’ buni” a dat vestea într-un mod inedit, chiar de Sfântul Nicolae.

Frumoasa prezentatoare Olga Popa de la Antena Stars este mai fericită ca niciodată! Aceasta va deveni mămică în curând și a ținut să împărtășească acest lucru cu fanii săi. Momentan nu știe dacă va fi băiețel sau fetiță, însă trăiește emoții intense, după cum cum ea însăși a anunțat.

Prezentatoarea Olga Popa este însărcinată

Olga Popa, prezentatoarea emisiunii „Trips&Tricks – La drum cu vedetele” de la Antena Stars, a anunțat în ziua de Moș Nicolae că este însărcinată. Olga a fost și producătoarea emisiunii „Răi da’ buni” cu Mihai Morar, iar acum, după ce a spus că urmează să devină mămică, a adăugat și faptul că va lua o pauză în activitate.

Dintr-o dată, a dispărut orice înainte era aparent atât de important și pentru care, mi-aș fi dat și sufletul doar să știu că am făcut totul să fie bine, de cele mai multe ori pentru alții, nu pentru mine. Oricum vom alege să te numești, îți mulțumesc că ai venit la timp să îmi dai șansa să revin la adevărata eu”, s-a destăinuit Olga Popa.

Pentru vedeta TV este primul copil și trăiește emoții intense. Astfel, ea a ținut să se bucure alături de cei care o urmăresc. Prezentatoarea a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, unde a postat și o serie de fotografii, făcute cu burtica de gravidă.

Se retrage din activitatea profesională

Pentru a se asigura că va duce sarcina până la bun sfârșit cu brio, Olag Popa a anunțat că va renunța o perioadă la activitatea profesională.

Și pentru că nervii întinși la maximum și mediul toxic de lucru nu sunt bune pentru tine, aleg să nu te las să te dezvolți în această lume defectă și cu multe probleme, așa că voi lua o pauză de la tot ce înseamnă zâmbetele false din spatele ecranului tv și de la stresul care mie îmi provoca prea multe crampe dureroase iar ție, ghimizdrocule, îți luau din confort. Și după scurta povestioară la care urmează partea a doua, cu detalii pe care știu că vreți să le auziți din spatele ușilor închise ale televiziunii, provocarea mea pentru voi este să scrieți în comentariu dacă este fată ?sau băiat?”, a scris prezentatoarea.

Cine este Olga Popa

Olga Popa este de șase ani în trustul Intact, timp de cinci ani fiind producătoarea emisiunii Răi, da’ buni. În urmă cu un an ea a acceptat o nouă provocare, cea de prezentatoare de emisiune. Astfel, din vara anului trecut, la Antena Stars a debutat emisiunea „Trips&Tricks – La drum cu vedetele”, prezentată de Olga Popa. Emisiunea este în fiecare duminică, de la 13:30, la Antena Stars. La debut, invitata primei ediţii a fost Iulia Vântur.

Vorbind despre o emisiune de călătorii, printre primele persoane la care ne zboară gândul este Iulia Vântur, vedeta care şi-a transformat total viaţa în urma unei călătorii. Deşi pornise la drum cu gândul la o vacanţã în care să se regăsească pe sine, Iulia a ajuns să îndrăgească atât de mult India, încât să renunţe la tot ce avea aici în România”, spunea atunci Olga Popa.

Acum, după ce prezentatoarea Olga Popa a anunțat că este însărcinată, rămâne de văzut cine îi va lua locul la cârma emisiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *