Razboi în Ucraina

Prezentatorul rus Vladimir Solovyov, reacție șocantă la adresa Germaniei: ‘Trebuie să știe ce noi lideri naziști au crescut și adus la putere’ – VIDEO

Publicat: 25 ian. 2023
Prezentatorul rus Vladimir Solovyov reacție șocantă la adresa Germaniei Trebuie să știe ce noi lideri naziști au crescut și adus la putere - VIDEO
Prezentatorul TV rus Vladimir Solovyov

Atât SUA, cât și Germania sunt pregătite acum să trimită tancuri în Ucraina, după săptămâni întregi de discuții pe această temă. Un anunț din partea Casei Albe este așteptat chiar astăzi – și ar putea duce la furnizarea a 30 de tancuri M1 Abrams către Kiev. Autoritățile germane au confirmat că Germania va trimite tancuri Leopard 2 în Ucraina și va aproba exportul acestora din țările partenere.

De asemenea, va aproba exportul acestora din țările partenere, a declarat miercuri, 25 ianuarie, purtătorul de cuvânt al guvernului german, Steffen Hebestreit, citat de Sky News. Țara va furniza 14 tancuri de luptă, logistică și muniție.

Prezentator TV rus îndeamnă Moscova să bombardeze Germania

Presa rusă de stat reacționat cu furie noaptea trecută la acest zvon, iar prezentatorul Vladimir Solovyov a îndemnat Kremlinul să bombardeze Germania ca răspuns.

Francis Scarr, care relatează despre televiziunea de stat rusă pentru BBC, a postat un clip pe rețelele de socializare, relatează Sky News. El îl citează pe Solovyov spunând că germanii trebuie să „știe ce noi lideri naziști au crescut și adus la putere”.

Prezentatorul ar fi adăugat: „Farisei europeni, nemernici naziști!”.
Comentarii
Adauga un comentariu