Cancan ultimă oră

Prima reacție a lui Theo Rose, după ce Lia Bugnar a recunoscut că păstrează legătura cu Anghel Damian

Publicat: 29 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Prima reacție a lui Theo Rose după ce Lia Bugnar a recunoscut că păstrează legătura cu Anghel Damian
Prima reacție a lui Theo Rose, după ce Lia Bugnar a recunoscut că păstrează legătura cu Anghel Damian

Theo Rose a făcut primele declarații despre relația cu Anghel Damian, după ce Lia Bugnar, fosta iubită a acestuia, a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Marius Manole că încă ține legătura cu tânărul.
Iată ce a spus artista despre partenerul ei!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu ceva timp, după ce regizorul s-a despărțit de Lia Bugnar și artista și-a încheiat povestea cu Alex Leonte.

Theo Rose, despre relația cu Aghel Damian: „Suntem bine, suntem fericiți”

Chiar dacă au avut câteva apariții publice, cântăreața și actualul ei partener nu își expun prea mult viața persoanlă și încearcă să fie cât mai discreți. despre noua relație, Theo Rose spune că sunt amândoi fericiți și că relația merge bine.

De asemenea, artista a spus că nu poartă nicio vină, iar acest lucru îi ajută în nora relație de care se bucură împreună.

„Suntem bine. Suntem bine, suntem fericiți și e liniște iar asta e foarte important! Suntem bine pentru că parcursul nostru întreg a fost curat cu adevărat în pofida tuturor zvonurilor care au fost! Și cred că asta contează mult și a contribuit mult la liniștea noastră de acum. Nu purtăm în spatele nostru o vină, iar asta cred că e important!”, a declarat Theo Rose, pentru ciao.ro.

Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian pe platourile de filmare?

Theo Rose și Anghel Damian sunt, pe lângă iubiți, și colegi pe platourile de filmare. De curând, artista și-a făcut debutul în actorie în cadrul unui serial românesc și susține că încearcă să fie independentă și să nu aducă acasă ce se întâmplă pe platourile de filmare.

„Nu profit de sfaturile și de bunăvoința lui acasă, încerc totuși să îmi pun și eu amprenta și să fiu cumva independentă. Pe platou el e regizor și țin cont de asta iar latura noastră e strict profesională acolo. Așa ni s-a părut normal amândurora, nu a fost un efort sau o discuție, în direcția asta!”, a mai spus Theo Rose, pentru sursa amintită.

Comentarii
  • Dna Lia Bugnar sa isi vada de viata ei si sa lase tinerii in pace . Nu ar mai trebui ca cel care i-a fost partener atatia ani sa mai tina legatura cu ea . Trecutul nu trebuie sa umbreasca prezentul . Am trecut si eu prin ceva asemanator , actualul partener s-a desprins greu de dna mai in varsta parca il vrajise… il tot chema pe la ea desi stia ca are pe cineva. In final si-a dat seama cat de mult a gresit … cum iesea cu mine undeva il suna intruna. Cred ca il urmarea. Tipa la el ca eu nu sint buna pt. El numai ea era … A scapat greu de ea dar a scapat pana la urma .Numai persoanele egoiste isi cauta parteneri mult mai tineri ..

Adauga un comentariu