Sport

Prima reacție a Simonei Halep după ce și-a luat revanșa în fața polonezei Iga Swiatek: „Am forțat-o să greșească mult!”

Publicat: 15 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prima reacție a Simonei Halep după ce și-a luat revanșa în fața polonezei Iga Swiatek Am forțat-o să greșească mult
Simona Halep și-a luat revanșa în fața polonezei Iga Swiatek

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open după ce a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-1, 6-4 pe Iga Swiatek. A doua favorită a turneului și-a luat astfel revanșa după eliminarea de la Roland Garros în fața unei adversare care nu a putut rezista revenirii formidabile a româncei.

„Mă bucur mult de această victorie, nu am avut ritm la Roland Garros, acum sunt fericită că totul a mers perfect! Am servit bine la acest turneu, am progresat, eu nu servesc puternic, dar am constanță, schimb des unghiurile, am forțat-o să greșească mult la retur!”, a declarat Simona Halep după meci.

Simona Halep va juca împotriva Serenei Williams în sferturile de finală

Finalista din 2018 va juca împotriva Serenei Williams pentru un loc în careul de ași de la Melbourne. Ultimul duel a fost în finala de la Wimbledon, câștigată net de Simona Halep.

„Sunt OK fizic, nu am de ce să mă plâng, am lucrat în pauză, m-am pregătit, sunt puțin obosită, am fost puțin stresată, acum trebuie să mă recuperez pentru următorul meci”, a precizat Simona Halep.

La rândul ei, Serena Williams a precizat recent că ar vrea să își ia revanșa în fața Simonei Halep, după înfrângerea din finala de la Wimbledon.

Adauga un comentariu