Actualitate

Prima reacție a Vioricăi Dăncilă, după descinderea din biroul soțului său: „Este încă un atac la familia mea, m-am obișnuit”

Publicat: 14 oct. 2020
Viorica Dăncilă a oferit o primă reacție în cazul descinderilor
Viorica și Cristinel Dăncilă

Procurorii şi poliţiştii de la investigaţii economice au demarat miercuri, 14 octombrie, descinderi la biroul soţului fostului premier Viorica Dăncilă, Cristinel. Fosta șefă a Partidului Social Democrat a negat vehement perchezițiile și acuză că știrea apărută este un fake news. De asemenea, Dăncilă a făcut totuși precizarea că ”documentele la care faceți referire nu au legatură cu soțul meu”, semn că știe despre ce este vorba.

”Nu există nicio percheziție la biroul soțului meu, nu există nicio acuzație la adresa soțului meu. Soțul meu nu a făcut nicio tranzacție imobiliară. Documentele la care faceți referire nu au legătură cu soțul meu. Știrea apărută în spațiul public este falsă. Soțul meu nu are nicio calitate, nu este nici martor, nu are nicio legătură. Nimic din ceea ce apare în spațiul public despre soțul meu nu este adevărat. Este încă un atac la familia mea, m-am obișnuit. Soțul meu nu a avut nicio discuție cu procurorii, nicio întâlnire, nu are de ce, pentru că soțul meu nu are nicio legătură cu această ancheta.”, a spus Viorica Dăncilă.

Conform unor surse judiciare, este vorba despre un dosar în care Cristinel Dăncilă urmează să fie audiat, fără să aibă vreo calitate deocamdată.

Din primele informaţii, descinderile au loc într-o anchetă în care sunt puşi sub învinuire mai mulţi funcţionari din Primăria Topoloveni cu privire la anumite tranzacţii imobiliare, în care beneficiar ar fi această companie petrolieră la care lucrează soţul lui Dăncilă.

Ce avere au Viorica Dăncilă și soțul ei

Cât despre averea ei, conform declarației de avere, Viorica și soțul ei au două case, trei terenuri, două apartamente, dar și peste 10 conturi bancare în care se află peste 200.000 de euro. În acest context, ea a precizat că nu se consideră un om foarte bogat, ci un om care a muncit pentru a avea parte de confortul de acum. Ea a mai adăugat că nu este adepta cheltuielilor „estravagante” și că pentru fiecare lucru „care” îl are, are și o justificare.

Cristinel Dăncilă manageriază operațiunile de extracție a produselor petroliere pe teritoriile județelor Argeș, Dolj, Olt, Gorj și Teleorman. În 2016 ar fi avut o remunerație de aproape 427.000 de lei. Cei doi au un singur băiat, Victor Dăncilă.

Viorica Dăncilă face din nou greșeli gramaticale

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, este celebră pentru cariera sa în politică. Dar și pentru numeroasele sale greșeli gramaticale pe care le-a spus în public. A fost aspru criticată pentru felul în care vorbește și gafele pe care le-a făcut de multe ori în fața celor care o urmăreau. Viorica Dăncilă a participat de curând la emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de pe Kanal D, unde a răspuns la unele dintre cele mai mari curiozități ale jurnalistei. Aceasta a gafat din nou, chiar când încerca să se scuze.

Fostul premier a explicat că este un om cu școală, care a terminat o facultate, a profesat în domeniu și a pus greșelile gramaticale pe fondul oboselii și al stresului acumulat. Viorica Dăncilă a precizat că sunt mulți lideri politici care greșesc, însă nimeni nu îi taxează ca pe ea. Astfel, ea crede că faptul că e femeie îi aduce aceste dezavantaje, iar presa încearcă să aducă în prim-plan greșelile, nu lucrurile bune pe care le-a făcut pentru țară. Nici când a încercat să explice aceste aspecte nu a putut-o face corect, strecurând în răspunsul ei o greșeală.

Adauga un comentariu