Cancan ultimă oră

Cine este fiul Vioricăi Dancilă şi cum s-a hotărât să îl adopte! Cu ce se ocupă Victor Dancilă în prezent

Publicat: 10 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este fiul Vioricăi Dancilă şi cum s-a hotărât să îl adopte Cu ce se ocupă Victor Dancilă în prezent
Fostul premier al României are un singur copil, Victor, în vârstă de 30 de ani

Viorica Dancilă a fost una dintre cele mai controversate femei din politica românească.

Deşi s-a aflat câţiva ani pe scenă politică, în funcţia de Premier al României şi a fost o personalitate intens controversată, Viorca Dancilă a preferat mereu să fie extrem de discretă cu viaţa sa de familie.

Fostul premier al României are un singur copil, Victor, în vârstă de 30 de ani. Victor este fiul adoptiv al Vioricai Dancilă, iar povestea familiei este una desprinsă că din filme.

Pe lângă profesie, Viorica Dancila s-a dedicat trup şi suflet şi rolului de mama. Fiul său, Victor Dancilă, a fost adoptat de aceasta şi de soţul ei, imediat după naşterea micuţului. La acea vreme, Viorica Dancila avea doar 26 de ani şi era deja profesoară la Videle.

Cine este fiul Vioricăi Dancilă şi cum s-a hotărât să îl adopte

Viorica Dancila şi de soţul ei l-au adoptat pe Victor imediat după naşterea acestuia. La acea vreme, Viorica Dancila avea doar 26 de ani şi era deja profesoară la Videle.

Victor a venit pe lume la maternitatea din Videle. Acesta provenea dintr-o familie foarte săracă, cu şapte copii, iar mama sa naturală a fost nevoită să îl dea spre adopţie din cauza condiţiilor de trai precare.

Vorica Dancilă avea doar 26 de ani când a devenit mama adoptivă a lui Victor, la acel moment activând că profesoară la un grup industrial din Videle.

Pe numele său complet, Victor Florin Dancilă a absolvit Grupul Şcolar Tehnic Videle în anul 2008. El a promovat Examenul de Bacalaureat, cu media 9,62. La Limba şi literatura română, la proba scrisă, a obţinut nota 9,6, în timp ce la oral a luat 10. Ulterior, şi-a continuat studiile la Universitatea Ecologică din Bucureşti.

În 2018, fiul premierului Viorică Dancila s-a angajat consilier la Curtea de Conturi la scurt timp după ce mama acestuia a ajuns Premier.

Anul trecut tânărul a mai făcut un pas înainte în cariera sa, ajungând consilier-cabinet demnitar la Autoritatea de Audit, din cadrul Curţii de Conturi. Iar înainte Victor Dancilă a lucrat la OMV Petrom SA, în calitate de specialist în probleme de mediu.

În anul 2016, Victor s-a căsătorit cu Elena şi au avut o căsnicie frumoasă vreme de trei ani, însă povestea lor de dragoste s-a sfârşit anul trecut printr-un divorţ.

Adauga un comentariu