Cancan ultimă oră

Viorica Dăncilă a făcut incă o gafă de zile mari! Ce a spus fostul premier

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viorica Dăncilă a făcut incă o gafă de zile mari Ce a spus fostul premier
Viorica Dăncilă gafează din nou la Kanal D alături de Denise Rifai

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, este celebră pentru cariera sa în politică, dar și pentru numeroasele sale greșeli gramaticale pe care le-a spus în public. A fost aspru criticată pentru felul în care vorbește și gafele pe care le-a făcut de multe ori în fața celor care o urmăreau. Viorica Dăncilă a participat de curând la emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de pe Kanal D, unde a răspuns la unele dintre cele mai mari curiozități ale jurnalistei. Aceasta a gafat din nou, chiar când încerca să se scuze.

Viorica Dăncilă face din nou greșeli gramaticale

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă a participat la emisiunea lui Denise Rifai, unde jurnalista i-a adresat o serie de întrebări picante, la care a primit cele mai interesante răspunsuri. Viorica a fost rugată să explice de ce a făcut respectivele greșeli gramaticale în timpul mandatului de premier, pentru care a primit critici dure atât din parte colegilor, cât și din partea celor de acasă. Cele mai cunoscute gafe sunt imunoglobină, „Orice om îi este teamă de o plângere penală”, „De ce minţiţi oamenii că în fiecare lună a crescut preţurile?”, pe care Viorica a încercat să le scuze.

Fostul premier a explicat că este un om cu școală, care a terminat o facultate, a profesat în domeniu și a pus greșelile gramaticale pe fondul oboselii și al stresului acumulat. Viorica Dăncilă a precizat că sunt mulți lideri politici care greșesc, însă nimeni nu îi taxează ca pe ea. Astfel, ea crede că faptul că e femeie îi aduce aceste dezavantaje, iar presa încearcă să aducă în prim-plan greșelile, nu lucrurile bune pe care le-a făcut pentru țară. Nici când a încercat să explice aceste aspecte nu a putut-o face corect, strecurând în răspunsul ei o greșeală.

„Sunt un om care a terminat o facultate, a profesat, a luptat pentru fiecare treaptă pe care a urcat-o. Sub influența stresului, a presiunii, am făcut greșeli de exprimare, a oboselii. Sunt mulți lideri politici care greșesc, care aduc în limba română cuvinte noi. Dar nu îi taxează nimeni așa cum am fost eu taxată. Am văzut puterea presei, presa e puternică, când vrea să creioneze o imagine face cu mare succes. Mă face să cred că e foarte greu pentru o femeie să fie în prim plan politic, că există misoginism. A greși este omenesc, am făcut greșeli, nu am greșit niciodată în deciziile care le-am luat pentru țară și pentru oameni”, a răspuns Dăncilă.

Cât despre averea ei, conform declarației de avere, Viorica și soțul ei au două case, trei terenuri, două apartamente, dar și peste 10 conturi bancare în care se află peste 200.000 de euro. În acest context, ea a precizat că nu se consideră un om foarte bogat, ci un om care a muncit pentru a avea parte de confortul de acum. Ea a mai adăugat că nu este adepta cheltuielilor „estravagante” și că pentru fiecare lucru „care” îl are, are și o justificare.

Adauga un comentariu