Economic Local

Primăria asfaltează șoseaua Tudor Neculai cu 730.000 euro! Constructorii s-au înghesuit să prindă contractul

Publicat: 22 ian. 2020

Recent, Primăria Iași a lansat licitația pentru modernizarea șoselei Tudor Neculai. Prevederea bugetară a fost stabilită la nivelul sumei de 3.378.996 lei, fără TVA, aproape 730.000 euro. La procedură s-au înscris Geiger Transilvania SRL, Conest SA, Enviro Construct SRL și Asocierea Con Ted Company SRL – Construcții Gbap SRL. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Tronsonul de drum are o lungime de 764 de metri, de la intersecția cu șoseaua Nicolina la intersecția șoseaua Iași – Voinești și șoseaua Galata.

Campanii de asfaltare

Edilii spun că Iașul se află într-o continuă campanie de modernizare a infrastructurii.

„Având în vedere că Primăria Municipiului Iași desfășoară o amplă campanie de reabilitare și modernizare a localității prin realizarea de proiecte de infrastructură, un exemplu în acest sens fiind lucrările de modernizare străzi în municipiu executate în anii anteriori, se intenționează extinderea acestor lucrări și în continuare. Prin modernizarea străzilor, în zonă se favorizează o creștere a activităților din domeniile comerciale, servicii și producție. Totodată se asigură o legătură rutieră permanentă și în condiții bune cu celelalte căi existente de deplasare, un trafic rutier și pietonal în condiții crescute de siguranță și confort, posibilitatea de acces în condiții optime a mijloacelor de intervenție rapidă în caz de nevoie (pompieri, salvare, poliție etc.), condiții optime pentru scurgerea apelor pluviale, evitându-se astfel acumulările spontane de debite de apă”, se arată în caietul de sarcini.loading...

Comentarii
  • „constructorii” ce facultate or fi facut??? ca se peticesc strazile si peste cateva saptamani au gropi…..Ce fel de strazi stiu constructorii de la noi sa faca???????

Adauga un comentariu