Local

Primăria Iași achiziționează mobilier urban pentru centrul multifuncțional din zona Cicoarei. Procedura a fost lansată – FOTO

Publicat: 07 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primăria Iași achiziționează mobilier urban pentru centrul multifuncțional din zona Cicoarei. Procedura a fost lansată - FOTO
Centrul multifuncțional din zona Cicoarei va avea mobilier urban nou

Municipalitatea ieșeană achiziționează mobilier urban pentru centrul multifuncțional din zona Cicoarei. Valoarea contractului depășește 600 de mii de lei

Administrația locală ieșeană a publicat recent, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), procedura de licitație cu privire la achiziționarea mobilierului urban pentru centrul multifuncțional Cicoarei. Inițiativa face parte din proiectul integrat de regenerare urbană și socială. Contractul valorează peste 600 de mii de lei, fără TVA, iar firmele interesate pot depune ofertele financiare până cel târziu la data de 19 octombrie 2023.

Primăria achiziționează mobilier urban pentru centrul multifuncțional

Procedura a fost lansată recent, pe data de 5 octombrie 2023, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice și prevede achiziția dotărilor aferente investiției „Proiect integrat de regenerare urbană și socială în zona Cicoarei – Centrul Multifuncțional Cicoarei”.

„Obiectivul «Proiect integrat de regenerare urbană și socială în zona Cicoarei – Centrul Multifuncțional Cicoarei» constă în construirea unui centru multifuncțional în zona Cicoarei, pentru activități educaționale, culturale, pentru persoanele defavorizate din această zonă. Proiectul a fost depus spre finanțare în cadrul Axei 4.3 POR, în martie 2019 și contractul de finanțare a fost semnat în mai 2020. Valoarea totală a proiectului este de 16.846.646,85 lei inclusiv TVA iar implementarea proiectului se va desfășura în perioada 2020-2023.

Dotările pentru achiziționare sunt reglementate conform legislației naționale și a standardelor armonizate cu legislația UE și au fost lotizate în 3 componente în funcție de specificul lor. Echipamentele/dotările care se vor achiziționa vor fi noi și performante, respectând standardele europene privind protecția mediului și a sănătății umane. Specificăm faptul că investiția prevede măsuri de îmbunătățire a calității mediului înconjurător și de creștere a eficienței energetice prin achiziționarea unor echipamente și dotări de specialitate eficiente din punct de vedere energetic. Ofertanții vor avea în vedere pentru lucrările de montat/asistență tehnică la montaj și reparații/revizii prin respectarea legislației în vigoare”, se arată în documentele procedurii de licitație publicate.

Potrivit platformei Sistemului Electronic de Achiziții Publice, valoarea contractului privind dotările centrului multifuncțional Cicoarei este de 677.516 lei, fără TVA, iar termenul de livrare este de maxim 2 luni de la intrarea în vigoare a contractului.

Municipalitatea face investiții de peste 2 milioane de lei pentru dotările de la Muzeul de Istorie Naturală din Iaşi

Municipalitatea face investiţii de peste 2 milioane de lei, fără TVA, pentru dotările de la Muzeul de Istorie Naturală din Iaşi. Mai exact, primăria a publicat recent procedura de licitaţie pe SEAP, iar contractul este împărţit în trei loturi. Primul reprezintă achiziţionarea mobilierului (a vitrinelor), iar valoarea totală a acestuia este de 1.877.040 de lei, fără TVA. Cel de-al doilea cuprinde achiziţionarea dulapurilor, a meselor de lucru şi a altor tipuri de mobilier, în sumă totală de 172.089 de lei, fără TVA, iar cel de-al treilea, ce are o valoare de 139.540 de lei, fără TVA, prevede achiziţionarea echipamentelor multimedia.

„Echipamentele şi dotările vor fi noi şi în concordanţă cu prevederile tehnice din fişele anexate, respectând standardele europene privind protecţia mediului şi a sănătăţii umane, materialele vor fi non toxice, cu finisaje care să permită exploatarea în siguranţă a acestora. Ofertanţii vor avea în vedere pentru lucrările de montaj şi asistenţă tehnică la montaj, reparaţii, revizii, respectarea cerinţelor beneficiarului. Imaginile prezentate în fişele tehnice sunt orientative şi nu impun un anumit producător.

Furnizorul trebuie să urmărească două aspecte principale: să răspundă cerinţelor tehnice precizate în caietul de carcini şi anexe şi să respecte prevederile legale naţionale şi comunitare în vigoare. Nu se admit produse reciclate, remanufacturate, second hand etc. Furnizorul va garanta că nici unul dintre produsele furnizate prin contract nu va avea nici un defect de execuţie sau de material. Livrarea se va face în maximum 60 de zile de la data semnării contractului de către ambele părţi şi constituirea garanţiei de bună execuţie. Durata contractului este de 60 de zile”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitaţie.

Municipalitatea ieșeană a lansat procedura de licitație privind achiziția de mobilier urban pentru centrul multifuncțional din zona Cicoarei. Valoarea contractului depășește 600 de mii de lei, fără TVA.

Adauga un comentariu