Prima pagină » Economic Local » Primăria Pașcani cheltuie 700.000 euro pentru modernizarea unei creșe și a unei grădinițe! Licitația a fost reluată
Primăria Pașcani cheltuie 700.000 euro pentru modernizarea unei creșe și a unei grădinițe! Licitația a fost reluată

Primăria Pașcani cheltuie 700.000 euro pentru modernizarea unei creșe și a unei grădinițe! Licitația a fost reluată

13 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pentru modernizarea Grădinței nr. 2 și a Creșei nr. 1, Primăria Pașcani va cheltui suma de 700.000 de euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Pe data de 15 iunie, Primăria municipiului Pașcani organizează o licitație pentru modernizarea Grădiniței nr. 2 și a Creșei nr.1, de pe strada Sportului nr.11. Pe lângă lucrările de execuție, contractul presupune și realizarea proiectului tehnic. Prevederea bugetară este de 3.492.193 lei, fără TVA, aproape 700.000 euro. Este a doua oară când se organizează procedura. La prima nu s-au prezentat ofertanți. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Finanțare europeană

Proiectul este finanțat prin intermediul unui program european. Totodată, presupune și creșterea numărului total de participanți la procesul educațional.

„Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea infrastructurii educaționale antepreșcolare și preșcolare pentru a crea copiilor și cadrelor didactice un mediu educațional care să le ofere confortul minim, siguranță și să le permită desfășurarea unui proces instructiv – educativ eficient. Prin intermediul acestui proiect se dorește ca atât grădinița, cât și creșa să devină un mediu atractiv pentru toți copiii, un mediu care va încuraja dorința de performanță și participare la procesul educațional, consolidând astfel rolul grădiniței și creșei în parcursul educațional al fiecărui copil”, se arată în caietul de sarcini.

Durata de execuție a lucrărilor este de 15 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`