Eveniment-Social

Primaria primeste mai multe cladiri de langa lacul Ciric

Publicat: 25 sept. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primaria primeste mai multe cladiri de langa lacul Ciric
1

Municipalitatea ieseana ar putea sa primeasca cateva cladiri situate langa baza de agrement de la Ciric. In cadrul sedintei Consiliului Local de la finalul acestei saptamani se va discuta un proiect de hotarare privind preluarea unor bunuri donate de o companie de ulei din Iasi, cladiri situate în zona bazei de agrement Ciric.

Valoarea de inventar a constructiilor este de 322.649 de lei, iar suprafata construita totala este de 426 de metri patrati. Decizia vine dupa o hotarâre în acest sens a Consiliului de Administratie al Koninklijke Bunge B. V., asociatul majoritar al societatii iesene, din 5 august, respectiv al Adunarii Generale a asociatilor societatii Unirea SRL din 6 august.

Vezi si: Serbare campeneasca de 1 mai pe insula de la Ciric – GALERIE FOTO, VIDEO

Constructiile constau într-o baraca metalica pentru achizitie sticle, un restaurant – bar, o casa, un grup sanitar suprateran, un beci si amenajarea exterioara aferenta, anii de constructie variind între 1992 si 1998. Barul a fost construit in anul 1994.

"Societatea Unirea SRL detine proprietati în baza de agrement Ciric, dar cladirile aferente acesteia nu sunt folosite si nu mai sunt utile societatii de mai mult de 13 ani. Municipiul Iasi ar putea sa le gaseasca acestor cladiri o destinatie în folosul comunitatii locale", se arata în documentatia depusa de reprezentantii societatii respective.

Adauga un comentariu