Local

Primarul Mihai Chirica, despre căsătoriile între persoanele de același sex nepermise: „O decizie înțeleaptă a Vaticanului!”

Publicat: 16 mart. 2021
Vaticanul a anunțat ieri că Biserica Catolică nu va binecuvânta căsătoriile între persoanele de același sex

Vaticanul a anunțat ieri că Biserica Catolică nu va binecuvânta căsătoriile între persoanele de același sex. Consider decizia Sfântului Scaun nu doar un gest de normalitate, ci mai ales un act de curaj.

Într-o lume în care organizații mai mult ori mai puțin oculte, cărora li se alătura și destule partide politice, atacă cu vehemență valorile creștine pe care s-a întemeiat actuala civilizație, apărarea acestor valori ne dă puterea de a mai crede în ziua de mâine.

Într-o lume în care se dărâmă statuile unor eroi, se falsifică istoria și se rescriu poveștile – pentru a fi pe placul „progresiștilor”! – tradiția și sfintele obiceiuri pot să ne păstreze inima și mintea curate.

Admit că fiecare om trebuie să aibă libertatea de a-și trăi viața așa cum crede de cuviință (este un drept fundamental conferit tocmai de lupta înaintașilor noștri!), dar de acest drept, ca și de altele, haideți să ne bucurăm toți, nu doar unii: mai ales cei care seamănă ură și neîncredere în tot ce s-a construit bun în ultimii două mii de ani!

Comentarii
  • Si ce treaba are primarul cu hamalaii ? Chirica asta-i caz rau de Socola Iasi.
    Maine poimaine are sa ne spuna cu cine sa facem sex.

  • Gomez, ești iubitor de punctul maro, așa – i? E părerea marii majorități a oamenilor întregi la cap. Homosexualitatea, a fost considerată boala psihică până la începutul anilor „80 când, alți homalai de prin nu știu ce comisii au considerat că nu e boală.

  • Il injur si eu pe chirica pt cate a combinat, dar cand zice bine imi fac cruce ca n-avem vreun smintit pe scaunul primariei.

Adauga un comentariu