BZI LIVE

LIVE VIDEO – Primarul Mihai Chirica revine la BZI LIVE. Ediţie incendiară despre toate măsurile luate de municipalitate în oraş după ieşirea din starea de urgenţă

Publicat: 12 mai 2020

O nouă emisiune de maxim interes în studioul BZI LIVE. Miercuri, 13 mai, cu începere de la ora 13.00, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, va prezenta o nouă serie de măsuri luate de administraţia locală pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu COVID-19. Primarul Iaşului va detalia măsurile luate prin Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă odată cu ieşirea din starea de urgenţă, detalii ce ţin de călătoria cu mijloacele de transport public, dar şi alte proiecte ale municipalităţii. În emisiunea moderată de Roxana Caraiman, edilul Mihai Chirica va prezenta şi alte aspecte privind noile investiţii ale municipalităţii din perioada următoare.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Comentarii
  • DLE PRIMAR CHIRICA CE FACETI CU ESCROCII DIN TERMOSERVICE CARE FURA IN FIECARE LUNA PENSIONARII DIN CARTIERU ALEXANDRU ? NU II VERIFICA NIMENI ,NU II CONTROLEAZA NIMENI ,BAGA SUME LA INTRETINERE FARA SA SPUNA ,DE ANU TRECUT S-A DUBLAT INTRETINEREA FARA NICI O JUSTIFICARE ,TOATE PRETURILE S-AU DUBLAT ,DE CE ? LISTA DE LA INTRETINERE E ASA MICA DE NU SE INTELEGE NIMIC ,EU AM UN NEPOTEL DE 3 LUNI SI DEJA L-AU BAGAT LA INTRETINERE PE CAND VECINU DE JOS CARE ARE 3 CAINI SI E TRECUT DOAR O PERSOANA ,E CORECT ? DE CE PERSOANA CARE TINE CARTEA DE IMOBIL SI STA CU INCA O PERSOANA DE 10 ANI LA INTRETINERE E TRECUTA DOAR O PERSOANA ??

Adauga un comentariu