Cultural

Primele declarații ale familiei bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu. “A încercat să se ridice și să-și continue drumul”

Publicat: 13 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primele declarații ale familiei bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu. A încercat să se ridice și să-și continue drumul
Familia tânărului susține că Monica Odagiu nu are nicio vină pentru ceea ce s-a întâmplat, deoarece, cu o seară înainte, bărbatul băuse împreună cu unii prieteni și încă nu își revenise, motiv pentru care, s-a și dezechilibrat

Monica Odagiu a lovit mortal un bărbat, duminică, 9 aprilie, în București, în apropiere de Sala Palatului. Momentul impactului a fost surprins de camerele de luat vederi și pare că acesta se aruncă în fața mașinii, dar familia explică ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Monica Odagiu a lovit mortal un bărbat, în centrul Capitalei, în urmă cu trei zile. Oamenii legii au deschis dosar penal, cercetările continuă, iar familia acestuia a făcut primele afirmații despre tragedie.

Primele declarații ale familiei bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu

Pe camerele de supraveghere, se poate observa cum bărbatul aleargă aplecat spre mașină când, dintr-o dată, se prăbușește. Actrița a încercat să evite impactul, a tras brusc de volan spre stânga, dar Alexandru, în vârstă de 35 de ani, fusese lovit.

Familia tânărului susține că Monica Odagiu nu are nicio vină pentru ceea ce s-a întâmplat, deoarece, cu o seară înainte, bărbatul băuse împreună cu unii prieteni și încă nu își revenise, motiv pentru care, s-a și dezechilibrat.

Mai mult decât atât, vărul acestuia, cel care a și făcut declarațiile, a precizat că zvonurile cum că ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise nu este adevărat.

Alexandru s-a dezechilibrat și a căzut în fața mașinii

Vărul acestuia a menționat că nu este vorba nici de sinucidere. În tot acest timp, oamenii legii iau în calcul două posibilități: sinucidere sau dezechilibru.

„În primul rând, nu s-a sinucis, pentru că nu avea de ce. Pur și simplu, s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii.

Sâmbătă spre duminică, el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață. El, la ora 14:00, intra la muncă, nu cum vorbește lumea că era drogat și beat.

Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni. Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui.

A plecat la muncă. Dacă el, toată noaptea, a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină ”, a precizat Dan, vărul victimei, conform wowbiz.ro.

Monica Odagiu a postat un mesaj de regret pe rețelele de socializare

Monica Odagiu a postat și un mesaj pe rețelele de socializare prin care transmite că este cu gândul la familia bărbatului și nu dorește nimănui să treacă prin ce a trecut ea.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a transmis Monica Odagiu.

Adauga un comentariu