Cancan

Primele imagini cu copilul lui Reghe și al Corinei Caciuc. Antrenorul Craiovei a publicat ecografia

Publicat: 17 ian. 2022
copilul lui Reghe și al Corinei Caciuc
Antrenorul Craiovei și-a însoțit iubita la ecografie și a publicat un video cu copilul nenăscut

Au apărut deja în spațiul public primele imagini cu copilul lui Reghe și al Corinei Caciuc, iubita acestuia, după ce antrenorul Craiovei a publicat un video cu ecografia. Astfel, soțul Anamariei Prodan a confirmat, dacă mai era nevoie, faptul că va fi din nou tătic. Surprinzător, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf i-a urat toate cele bune copilului nenăscut, dar a precizat totuși că acesta nu are nicio vină pentru greșelile tatălui său.

Laurențiu Reghecampf se laudă pe rețelele de socializare cu prima imagine cu băiețelul lui și al Corinei Caciuc. Antrenorul de la Craiova a făcut public un video superb de la ultima ecografie a iubitei sale. În prezent, cunoscutul antrenor de fotbal și Corina trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor. Mai mult, în doar câteva luni ei vor deveni părinții unui băiețel pentru care-și doresc să clădească o familie de excepție.

Primele imagini cu copilul lui Reghe și al Corinei Caciuc

Corina Caciuc, în vârstă de 29 de ani, urmează să aducă pe lume primul ei copil, lucru care se va întâmpla în luna mai. Însă până atunci ea este foarte atentă la sarcină și la sănătatea ei și îi acordă bebelușului toată atenția. Iar de la toate acestea nu se abate nici Laurențiu Reghecampf. Așadar, pe lângă rolul de antrenor, Reghe este un tată foarte implicat, recent însoțindu-și partenera la ecografia periodică recomandată de medic.

Astfel, antrenorul de la Craiova a imortalizat momentul, nerăbdător să își cunoască cel de-al treilea băiat. Iar imaginile cu viitorul bebeluș al lui Reghecampf au ajuns virale, după ce chiar tatăl le-a publicat în mediul online. Acesta a precizat că a avut parte de o duminică foarte fericită, care i-a dat putere să meargă mai departe plin de entuziasm.

„Să fie sănătos”, „Felicitări din toată inima”, „Să fiți fericiți”, „Doamne ajută să fie bine bebelușul și mămica lui”, „Să vă aducă numai fericire”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care fac parte din comunitatea online a antrenorului, care au apreciat imaginile.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu fericit

La începutul acestui an, într-un interviu acordat pentru Fanatik, viitorii părinți au vorbit deschis despre relația de iubire pe care o trăiesc. Laurențiu și Corina se declară de neînvins după toate prin care au trecut. Mai mult, fostul partener al Anamariei Prodan spune clar și răspicat că acum este un bărbat împlinit, care iubește și care este iubit în aceeași măsură. Din acest motiv, împreună cu tânăra sa parteneră, este sigur că va pune bazele unei familii în care să domnească liniștea, pacea, împlinirea și iubirea.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! N-aș schimba absolut nimic. Considerăm că amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!”, a explicat Laurențiu Reghecampf.

Totodată, și iubita antrenorului se declară o femeie extrem de norocoasă, nerăbdătoare să își cunoască băiețelul, pentru care se roagă să vină pe lume sănătos. Astfel, se poate lesne vedea câtă iubire îl înconjoară pe copilul lui Reghe și al Corinei Caciuc, viitorii părinți considerând că tot ce li se întâmplă este o minune venită de la Dumnezeu.
Adauga un comentariu