Cancan

Primele imagini cu fetița lui Adrian Nartea. Protagonistul din Vlad, tată pentru a doua oară

Publicat: 09 mart. 2021
primele imagini cu fetița lui Adrian Nartea
În familia actorului Adrian Nartea a venit pe lume cea de-a doua fetiță

Îl știe toată lumea din celebrul serial „Vlad”, iar acum că a devenit tată au apărut deja și primele imagini cu fetița lui Adrian Nartea. Cunoscutul actor are acum două fetițe și este mai fericit ca oricând. Părinții micuței au dezvăluit deja și ce nume i-au pus, care într-adevăr este mai puțin întâlnit pe la noi…

Adrian Nartea a intrat în atenția publicului larg odată cu apariția în serialul „Vlad”, unde interpretează rolul principal. Acum are o mulțime de admiratoare și a cucerit multe inimi, însă înainte de a deveni actor voia să se facă profesor de sport. Cel care-i dă viață lui Vlad Pop în serialul de la Pro TV a început trei facultăți, până și-a descoperit cu adevărat vocația.

Actorul este licențiat în sport, iar debutul în lumea showbiz-ului și l-a făcut ca model. Adrian Nartea, celebrul actor din „Vlad”, a devenit tată pentru a doua oară! În familia lui Adrian Nartea a venit încă o fetiță superbă, ceea ce le-a adus multă fericire. Iată primele imagini cu micuța!

Primele imagini cu fetița lui Adrian Nartea

Adrian Nartea este în culmea fericirii, după ce a venit pe lume cea de-a doua fetiță a familiei. Din imaginile postate pe contul său de Instagram se poate observa că a fost primită cu brațele deschise și de sora ei mai mare. Totodată, soția actorului pare să se simtă și ea bine, după naștere. Pe contul de Instagram al lui Adrian au apărut și primele imagini emoționante cu micuța Petra, care a ajuns deja acasă, alături de părinții și de surioara ei.

„A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire și zâmbete, chiar și atunci când plângem. Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche!”, este mesajul lui Adrian Nartea.

Vedeta de la ProTV a primit vestea că va avea tot fetiță în luna decembrie a anului trecut. De atunci, familia Nartea a așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei. Din fericire, totul a decurs așa cum trebuie, iar Petra a ajuns în siguranță, acasă. Chiar dacă Adrian și-a dorit enorm să aibă parte de un băiat, el mai având deja o fetiță pe nume Mara, soarta nu a ținut cu el. Cu toate acestea, este mai important să aibă un bebeluș sănătos, deși nu are sexul pe care actorul l-a visat până acum.

Cum a aflat Adrian Nartea că va fi din nou tată

Adrian Nartea a povestit că se afla la filmări atunci când soția lui i-a făcut o surpriză neașteptată. Cei doi soți nu plănuiau să aibă prea curând încă un copil, dar s-au bucurat nespus de această veste atât de frumoasă. Au știut încă de la început ce nume vor alege pentru al doilea copil.

„Mi-a trimis poza pe WhatsApp cu testul de sarcină. Eu eram la filmări și am văzut poza în rulotă, când mă schimbam pentru următoarea secvență. A fost cu o bucurie mare, conținută însă de toate gândurile prezentului. Faptul că nu ne-am așteptat, că aveam alte planuri, că nici prin cap nu ne trecea… Am zâmbit și deja amândoi știam cum o să o/îl cheme. Nu, nu a fost nimic plănuit, nici așteptat, nici preconizat. Pur și simplu ne-a surprins total, și asta cred că e cel mai frumos!”, a declarat Adrian Nartea.

Celebrul actor are o singură cerință pentru fetele sale. Adrian își dorește ca acestea să își păstreze numele de familie și după căsătorie, pentru ca el să stea mai liniștit, în cazul în care nu va avea parte și de un moștenitor de sex masculin, pe viitor.

În altă ordine de idei, primele imagini cu fetița lui Adrian Nartea sunt pur și simplu adorabile…

Adauga un comentariu