Cancan ultimă oră

Primele imagini cu Smiley în costum de ginerică. Artistul arată ireproșabil

Publicat: 27 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primele imagini cu Smiley în costum de ginerică. Artistul arată ireproșabil
Primele imagini cu Smiley în costum de ginerică. Artistul arată ireproșabil

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente! Ziua cea mare a venit, iar vedeta TV și celebrul artist vor spune cel mai important DA din viața lor. Se căsătoresc, astăzi, într-un decor de basm pe malul Lacului Snagov!

Smiley și Gina Pistol s-au pregătit intens să facă pasul cel mare. Celebrul artist a vrut să respecte tradiția, așa că și-a petrecut noaptea dinaintea nunții la hotelul Marmorosch din Capitală.

Smiley nu a vrut să vadă mireasa până când nu va începe marele eveniment

A ieșit din locație împreună cu fratele său, Filip Maria. Artistul arată ireproșabil și deja a furat toate privirile celor din jur. A îmbrăcat un costum elegant, cu care a ieșit din tipar. Este un ginere modern, așa cum rar mai vezi. Și-a păstrat stilul și a reușit să arate perfect.

„Îți dai seama. Da, am emoții”,  a dezvăluit Smiley, chiar în ziua nunții lui.

Gina Pistol a început pregătirile

După șapte ani de relație, Gina și Smiley au decis să se căsătorească. Sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul de la noi, fiind îndrăgit de multă lume. Fosta moderatoare de la Chefi la Cuțite și juratul de la Vocea României au împreună o fetiță, pe Josephine. După multe discuții, au ajuns la concluzia că este bine să facă și nunta. Mai bine mai târziu decât niciodată! Iată că astăzi se vor bucura alături de familie și cei dragi, de momente magice.

Frumoasa blondină a început pregătirile de la prima oră a dimineții. S-a lăsat în grija unor specialiști, care i-au oferit toată atenția necesară. A recunoscut, pe Instagram, că nu a putut să doarmă toată noaptea din cauza emoțiilor. Somnul ei a fost unul scurt, dar dulce. A stat cu gândul la ziua cea mare multă vreme și iată că acum a și venit. Toți așteaptă să o vadă pe vedetă în rochie de mireasă, unul dintre ei fiind chiar partenerul ei. Cei doi au preferat să păstreze tradiția înainte de nuntă.

SURSA FOTO: CANCAN.RO

Adauga un comentariu