Prima pagină » Cancan ultimă oră » Primele imagini de la nunta lui Pepe cu Yasmine! Mireasa a ales o rochie spectaculoasă, decorul este unul magic și meniul rafinat

Primele imagini de la nunta lui Pepe cu Yasmine! Mireasa a ales o rochie spectaculoasă, decorul este unul magic și meniul rafinat

07 iun. 2024, 23:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fericire mare pentru Pepe și Yasmine Ody! Cei doi amorezi au ajuns astăzi, 7 iunie, în fața altarului, pentru a-și uni destinele pentru tot restul vieții. Bineînțeles, după ceremonia de la biserica, artistul și soția lui le-au pregătit invitaților o petrece pe cinste, care se va desfășura la un local de pe marginea lacului Cernica.

Invitații au început să apară rând pe rând, iar cei prezenți au reușit să surprindă cadrul de poveste de la fericitul eveniment care se desfășoară în aer liber.
De asemenea, totul a fost organizat în cel mai mic detaliu, iar elementul care se regăsește peste tot în cadrul de ”poveste” este trandafirul alb, care are o însemnătate aparte, reprezentând dragostea și puritatea.

De asemenea, de precizat este că și cununia religioasă are loc tot în aer liber, preoții oficializând ceremonia afară, în fața invitaților.

Meniul pe care Pepe și Yasmine Ody l-au ales pentru petrecerea de nuntă

Încă de la început Pepe și Yasmine Ody au spus că nu-și doresc o nuntă tradițională, cu tradiții și obiceiuri, ci una atipică, alegând un concept inedit pentru fericitul eveniment.

Așadar, dacă în mod normal invitații ar fi gustat prima dată dintr-un aperitiv clasic, la evenimentul artistului și al soției sale cei prezenți vor fi întâmpinați cu un starter care conține mai multe feluri de tartine, rosti (clătite elvețiene de cartofi) cu păstrăv afumat, rulou din carne de vită și brânză brie, tartar de avocado, roșii cu mozzarella di bufala și terina de foie gras.

De asemenea, asta nu e tot, căci pe parcursul petrecerii invitații vor participa la sesiuni de live cooking, având ocazia să aleagă din mai multe feluri de mâncare, precum pizza, paste cu creveți și risotto cu trufe și ciuperci porcini, conform Cancan.ro.

În același timp, în cadrul evenimentului va fi și un bufet suedez, iar nuntașii vor putea gusta diferite preparate la grătar, cum ar fi pui dezosat, cotlete de miel marinate, file de doradă, caracatiță, dar și gustări reci: humus cu nuci și pin și baba ganoush, dar și garnituri, precum cartofi zdrobiți, legume la grătar, orez prăjit și salată fattoush.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *