Actualitate

Primul cuplu de la Survivor România 2023?! Cum au fost surprinși doi concurenți în pădure

Publicat: 25 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primul cuplu de la Survivor România 2023 Cum au fost surprinși doi concurenți în pădure
Condițiile dificile din Republica Dominicană îi face pe unii concurenți să ajungă într-un punct critic

Pare să se contureze deja un prim cuplu la Survivor România 2023, dacă ar fi să ținem cont de destăinuirile intime pe care și le-au făcut. Condițiile dificile din Republica Dominicană îi face pe unii concurenți să ajungă într-un punct critic, aproape de a ceda psihic. Așa că nu e de mirare apropierea de un alt suflet și consolarea de care au nevoie.

Show-ul de supraviețuire Survivor România scoate la suprafață multe din temerele concurenților. Iar în astfel de situații, unii se simt atât de neputincioși, încât au nevoie de consolare. Este și cazul unui concurent din echipa „Războinicii” care s-a simțit singur și neajutorat, având nevoie de o consolare. Doar că acea consolare s-a dovedit a fi una mult prea apropiată. Dar iată despre cine e vorba.

Primul cuplu de la Survivor România 2023?!

După primele trei săptămâni petrecute în Republica Dominicană, concurenților le este din ce în ce mai greu să facă față condițiilor și adaptării la mediu. Dorul de casă și de cei dragi îi face pe unii dintre ei să clacheze, să fie neputincioși în fața altora și să nu reușească să meargă mai departe. Un concurent din echipa „Războinicilor” a avut nevoie de consolare, iar o colegă de echipă i-a fost alături. Scenele în care au fost surprinși cei doi arată o apropiere care trezește suspiciuni.

Răzvan Danciu, cel care a avut un conflict cu Jorge, este concurentul care a ajuns într-un punct critic, iar colega sa Andreea Moromote l-a consolat. Cei doi s-au retras în pădure, departe de camp, pentru a putea vorbi despre stările care l-au cuprins pe războinic. Răzvan este copleșit de dorul de casă, iar cele trei săptămâni petrecute în Republica Dominicană l-au făcut să-și dea seama că nimic nu e mai de preț decât cei dragi:

„Ce realizez aici este că nu există nimic mai de preț decât familia”, i-a spus Răzvan Danciu colegei sale.

Momente intime departe de ochii curioșilor

Simțind că Răzvan trece prin clipe dificile și e pe punctul de a claca, Andreea l-a consolat cum a știut ea mai bine. Câteva cuvinte spuse din inimă și îmbrățișările oferite au avut darul de a-l liniști pe Răzvan. Andreea i-a spus câteva cuvinte frumoase care să-l facă să se simtă mai bine și să-i alunge sentimentul de singurătate, apoi l-a îmbrățișat de câteva ori.

Numai că această apropiere din partea lor a stârnit câteva semne de întrebare cu privire la faptul dacă nu cumva se înfiripă un prim cuplu la Survivor România 2023! Mai ales că toți membrii echipei, bărbați și femei, sunt nevoiți să petreacă atât de mult timp împreună, ba chiar să și doarmă la un loc.

„Gândește-te că familia e singura care ne acceptă exact așa cum suntem noi, știi? La ei poți să te întorci mereu, că te primesc acolo cu brațele deschise”, i-a mai spus Andreea Moromete colegului ei de echipă.

Adauga un comentariu