Sport

Primul transfer bifat de Dan Petrescu la Kayserispor? Fotbalistul din Liga I care ar fi ajuns la un acord cu turcii

Publicat: 15 ian. 2021
Oficialii celor de la Kayserispor ar fi ajuns la un acord cu Damjan Djokovic și că noul angajament se va semna pe o perioadă de 1,5 sezoane
Damjan Djokovic

Dan Petrescu a intrat puternic „în pâine” la Kayserispor. Tehnicianul, care a început antrenamentele de luni, pare a avea parte și de primul transfer onorat de conducerea clubului. Surprinde însă informația, mai ales că la instalare „Bursucul” a aflat că echipa are interdicție la transferuri. Turcii de la TFF Ligler au anunțat, în urmă nu cu mult timp, că oficialii celor de la Kayserispor ar fi ajuns la un acord cu Damjan Djokovic și că noul angajament se va semna pe o perioadă de 1,5 sezoane. De data asta, croatul ar fi fost de acord, asta după ce tot el a declinat o ofertă de la Damak, din Arabia Saudită. Informația legată de Djokovic surprinde, pentru că în urmă cu doar câteva zile oficialul grupării turce, Mustafa Tokgöz, i-a dat o veste proastă fostului tehnician de la CFR Cluj.

„Vreau să precizez că clubul nostru, Kayserispor, are interdicție la transferuri. Este vorba de datorii în valoare de 25 de milioane de euro, pe care nu le putem achita în acest moment. Se fac eforturi, dar știrile că vrem să aducem jucători sunt complet false”, a declarat purtătorul de cuvânt de la Kayserispor.

Mijlocașul croat mai are contract cu CFR Cluj până în 30 iunie iunie 2022. În vară, CFR a discutat cu Istanbul Bașakșehir un posibil transfer, iar Marius Șumudică l-a dorit și el în mai multe rânduri la Gaziantep.

Colonia românească de la Kayserispor

Trei români se află în lotul echipei Kayserispor: Silviu Lung Jr, Cristian Săpunaru și Denis Alibec. Lotul formației este cotat la 16,7 milioane de euro, iar Denis Alibec este cel mai valoros jucător, conform Transfermarkt, având o cotă de 1,8 milioane de euro.
Podiumul cotelor este completat de Aaron Lennon (1,4 milioane), în trecut vedetă în Premier League, respectiv de Gustavo Campanharo (1,4 milioane).
În plus, români sunt și în staff-ul tehnic. Petrescu este ajutat în munca sa de Valeriu Bordeianu, Costin Curelea și Bogdan Aldea, primii doi secunzi cu licemță PRO.

1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Djokovic. 2,2 milioane a fost cea mai mare în cariera sa

Cesena (46 de meciuri), Ajaccio (39), Livorno (33), Spezia (20), Monza, Greuther Furth, Rijeka, Cesena, Spartak Trnava și Bologna sunt celelalte echipe la care a mai jucat Djokovic

Adauga un comentariu