National

Principele Nicolae al României a devenit tată pentru a doua oară. Cum se va numi fiica acestuia

Publicat: 08 nov. 2020
Nicolae, Principe al României

Fostul principe Nicolae al României a anunțat duminică nașterea fiicei sale Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie la ora 20.05.

Evenimentul a avut loc la spitalul Polizu din București.

„Soția mea Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase”, precizează comunicatul.

”Regele Mihai ,bunicul meu ,ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui.

La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil!”, a mai postat cel care se intitulează Nicolae al României pe o rețea de socializare.

Fostul prinţul Nicolae declara în septembrie că speră ca venirea pe lume a primului lui copil cu soţia sa, Alina, va reapropia cuplul de Familia Regală şi că este posibil ca în timpul vieţii lui ţara să revină la monarhie.

Nicolae s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în 2018, la Sinaia. Nepotul regelui Mihai I a anunţat pe 1 iunie că soţia lui este însărcinată şi că urmează să nască în luna noiembrie.

Născut şi crescut în străinătate,Nicolae a ajuns prima oară în România în 1992, când avea şapte ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

Regele Mihai ,bunicul meu ,ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui.

La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil!

Posted by Nicolae al Romaniei on Sunday, 8 November 2020

 

Cine e Nicholae Medforth-Mills

Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani.

În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care i-a retras nepotului său Nicolae titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”, fiind exclus din linia de succesiune la Coroana României.

Adauga un comentariu