Secretele istoriei

Prințul Charles e gata să schimbe legile pentru ca Archie să nu ajungă în linia de succesiune a tronului

Publicat: 21 iun. 2021
Printul Charles si Camilla zambesc
Prințul Charles e gata să schimbe legile

Prințul Charles va face tot ce-i stă în putință pentru ca nepotul său Archie să nu ajungă în prima linie a moștenitorilor tronului Marii Britanii.

Fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry nu va fi prezent în linia succesiunii, iar fiul reginei Elisabeta, Charles, care urmează să preia tronul, se va asigura că Archie nu va avea acest drept, susține o sursă apropiată monarhiei, citată de Daily Mail.

Prințul Charles e gata să schimbe legile

Charles vrea să reducă numărul persoanelor din linia directă a tronului și este gata să intre într-o bătălie juridică pentru a obține acest lucru, iar asta însemnă să schimbe legile Coroanei Britanice, unele vechi chiar și de sute de ani.

Archie, fiul în vârstă de doi ani al lui Meghan și Harry, are dreptul la titlul de prinț, dar unchiul său nu vrea să aibă nicio șansă de acces la titlul suprem în stat, arată sursa citată.

Justificarea lui Charles este de natură financiară, pentru că familia regală britanică trăiește din subvenții obținute de la bugetul statului, adică din taxe și impozite, iar Charles crede că poporul nu mai este dispus să plătească pentru membrii unei monarhii în plină expansiune.

El le-ar fi comunicat deja intenția sa lui Meghan și Harry, arată sursa citată, iar asta a accentuat și mai multe tensiunea din familia regală britanică.

„Harry și Meghan au spus că Archie nu va fi niciodată prinț, chiar și atunci când Charles va deveni rege”, a afirmat sursa citată.

Justificarea lui Charles este de natură financiară, pentru că familia regală britanică trăiește din subvenții obținute de la bugetul statului, adică din taxe și impozite, iar Charles crede că poporul nu mai este dispus să plătească pentru membrii unei monarhii în plină expansiune. El le-ar fi comunicat deja intenția sa lui Meghan și Harry, arată sursa citată, iar asta a accentuat și mai multe tensiunea din familia regală britanică.

„Harry și Meghan au spus că Archie nu va fi niciodată prinț, chiar și atunci când Charles va deveni rege”, a afirmat sursa citată.

Ce are mereu în bagaj Prințul Charles atunci când vine în România

O carte biografică semnată, de un jurnalist, dezvăluie obiectele pe care prințul Charles le poartă mereu în călătoriile sale.

Alteța sa nu pleacă nicăieri fară patul sau cu saltea ortopedică, lenjeria aferenta, whisky, apa îmbuteliată și două tablouri cu peisaje din Scoția.

Detalii inedite sunt oferite și despre echipa care îl însoțește pe moștenitorul tronului Mariii Britanii. Din echipa de 124 de asistenți fac parte doi valeți, un bucătar, o dactilografă și secretarul personal.

De asemenea, potrivit relatărilor jurnalistului britanic, prințul Charles schimbă cinci ținute în fiecare zi.

Comentarii
Adauga un comentariu