Titlurile zilei

Prințul infractorilor? La doar 18 ani, un puști din Iași dă clasă până și celor mai cunoscuți interlopi! Prins cu fete la produs, a evadat din arest și a spart o mașină în centrul orașului (EXCLUSIV)

Publicat: 05 nov. 2021
Ștefan Rareș Olaru a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și riscă să stea în spatele gratiilor o lungă perioadă de timp, asta dacă va fi găsit vinovat
Un tânăr a fugit din arest și a furat, asta după ce în urmă cu scurt timp a ajuns pe mâna anchetatorilor după ce s-a ocupat de proxenetism

Un tânăr din Iași pare că vrea să-și treacă prin CV toate infracțiunile posibile. După ce a fost arestat pentru proxenetism și tâlhărie calificată, acesta a evadat din arest și s-a apucat de furat. Zilele trecute, polițiștii din Iași l-au prins, iar acum a fost arestat pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor

Ștefan Rareș Olaru are 18 ani, iar în ultima perioadă și-a trecut în CV mai multe infracțiuni, care mai de care mai grave. Zilele trecute, acesta a ajuns în arest, asta după ce a fost prins la furat. Povestea este destul de complicată, atâta vreme cât tânărul a fugit din arest pentru a fura. Un ieșean s-a trezit fără bunurile din mașină și a anunțat imediat Poliția. Oamenii legii au deschis un dosar penal și au început să-l caute pe hoț. În scurt timp aveau să-l identifice.

„Polițiștii din cadrul Secției III au identificat și dus la cercetări un tânăr, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că, în noaptea de 1 noiembrie 2021, acesta ar fi sustras dintr-un auto neasigurat, parcat pe o stradă din municipiul Iași, o cameră de filmat de bord și o pereche de ochelari de soare. De asemenea, acesta nu ar fi respectat măsura preventivă dispusă de instanță, într-un alt dosar penal în care este cercetat.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 noiembrie 2021, tânărul a fost reținut de polițiștii Secției nr. 3 Poliție și introdus în Arestul IPJ Iași. La aceeași dată, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ștefan Rareș Olaru a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Odată ajuns în fața instanței, Ștefan Rareș Olaru a fost arestat, de data aceasta fiind trimis direct în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași privindu-l pe inculpatul Ștefan Rareș Olaru, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, au spus magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de Olaru. Oamenii legii au spus că, la comiterea furtului din auto, ar fi participat alți doi tineri, cercetați în stare de libertate. Tânărul a făcut parte, se pare, dintr-o grupare care se ocupa cu prostituția. El, alături de alți indivizi, au ajuns pe mâna anchetatorilor după ce și-ar fi bătut joc de patru fete. Pe data de 12 mai 2021, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis în judecată 8 indivizi, sub acuzațiile de proxenetism și tâlhărie calificată. Printre cei 8 inculpați se regăsește și numele lui Ștefan Rareș Olaru. În cadrul dosarului respectiv, 4 tinere sunt considerate părți vătămate. De asemenea, pe data de 8 octombrie 2021, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au menținut măsurile preventive din dosar.

„Instanța constată legalitatea și temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu dispusă față de inculpații Cătălin Iulian Radu, Ștefan Rareș Olaru, Marian Cătălin Agapi, Gabriel Adelin Sofian. Constată legalitatea și temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispusă față de inculpații Iosif Raul Melnic, Constantin Alexandru Iascu, Marius Ionuț Turcă și David Dumitru Chiriac”, au menționat judecătorii ieșeni.
Comentarii
  • Vai de capul lui, daca de la vârsta asta are comportamentul ăsta… Or face el o prostie și mai mare de primește 15 ani, și apoi tot așa, din infracțiune în infracțiune, până ajunge pușcăriaș pe viață, ori sifonar la poliție, mare „interlop” de Bahlui.
    Bă, șmecheria înseamnă să fii deștept, fără multă vizibilitate publică, sa nu fii sub radarul nimănui, sa fii respectuos cu ceilalți, nu sa te știe tot cartierul ce poamă ești și să te aibă poliția in vizor…
    Dar ce să-i faci….generatii de copii crescuți cu manele…fiindcă părinții sunt la munca in Italia.

Adauga un comentariu