International

Prințul Philip a ajuns, de urgență, la spital! Ce i s-a întâmplat soțului reginei Elisabeta

Publicat: 17 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prințul Philip a ajuns de urgență la spital Ce i s-a întâmplat soțului reginei Elisabeta
Prințul Philip și regina Elisabeta

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta, a ajuns de urgență la spital. Britanicii sunt extrem de îngrijorați în ceea ce privește starea de sănătate a prințului.

Potrivit theguardian.com, Palatul Buckingham a anunțat că prințul Philip se află, în aceste momente, sub atenta supraveghere a medicilor de la spitalul regele Edward al VI-lea ca măsură de precauție.

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, se simțea rău de câteva zile, iar starea sa nu a fost determinată de coronavirus. Este de așteptat ca prințul să rămână pentru câteva zile sub observație.

Prințul Philip a ajuns, de urgență, la spital

Prințul Philip este căsătorit cu suverana Marii Britanii din anul 1947. În anul2017 s-a retras din funcțiile publice și apare destul de rar public. De-a lungul carantinei actuale cauzate de pandemia de coronavirus a stat la castelul Windsor, la vest de Londra, alături de regină.

„Alteța Sa Regală, Ducele de Edinburgh, a fost internat marți seara la spitalul King Edward VII din Londra. Admiterea ducelui este o măsură de precauție, la sfatul medicului Alteței Sale Regale, după ce s-a simțit rău. Se așteaptă ca ducele să rămână în spital pentru câteva zile de observație și odihnă”, arată mesajul celor de la Palat, conform sursei citate.

Sora prințului a murit la vârsta de 26 de ani

„Călătoria fatidică a avut loc pe 16 noiembrie 1937. Familia lui Cecilie zbura spre Londra. Nunta cumnatului lui Cecilie, Ludwig, şi a viitoarei sale soţii, Margaret Campell Geddes, urma să aibă loc a doua zi. La bordul avionului erau 11 persoane – Cecilie, care era gravidă cu al patrulea copil în acel moment, soţul ei, cei doi băieţi şi soacra lui Georg Donatus, o bonă, doi prieteni şi trei membri ai echipajului.

Doar Johanna, cea mai tânără din familie, rămăsese acasă, la Castelul Wolfsgarten, cu o bonă, pentru că era prea mică pentru călătorie. După startul de la Frankfurt, a fost planificată o escală la Bruxelles, dar din cauza ceţii dense, avionul a fost deviat către oraşul Ostend, pe coasta Mării Nordului. Şi aici, însă, vizibilitatea era redusă. Cu toate acestea, pilotul a decis să aterizeze, iar greşeala le-a fost fatală. Avionul a lovit coşul unei fabrici de cărămizi din Ostend, s-a prăbuşit deasupra clădirii şi a luat foc. Toţi cei 11 pasageri şi echipajul au murit în urma accidentului. Acesta nu a vorbit niciodată în public despre pierderea suferită. Accidentul aviatic a fost redat şi în serialul The Crown, difuzat de Netflix.” (Sursa: okmagazine.ro)

Adauga un comentariu