Prima pagină » Cultural » Prințul Wiliam, mesaj de solidaritate după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer. „Durerea nu are limite” 

Prințul Wiliam, mesaj de solidaritate după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer. „Durerea nu are limite” 

19 apr. 2024, 09:29,
BZI.ro, în Cultural

După anunțul public făcut de Kate Middleton privind motivele absenței sale din spațiul public, Prințul William a transmis un mesaj de solidaritate.

Prințul William a ținut un discurs emoționant ca răspuns la mărturisirile lui Kate Middleton despre boala sa. El a vorbit despre pierdere și suferință în contextul tragediilor recente.

În ultimele luni, Familia Regală Britanică a primit două știri care au afectat profund siguranța și stabilitatea tronului Marii Britanii. La scurt timp după ce a fost anunțată informația că regele Charles se confruntă cu cancer, Kate Middleton a adus vești extrem de triste și surprinzătoare despre propria sa sănătate, fiind diagnosticată cu aceeași boală.

Prințul Wiliam, mesaj de solidaritate

Prințul William, într-o introducere la o serie de ghiduri pentru veteranii militari, a adresat un mesaj emoționant familiilor îndurerate de pierderea unor persoane dragi. El a subliniat că stresul intens trăit de soldați în timpul misiunilor și chiar după revenirea acasă poate duce la apariția gândurilor suicidare și a traumelor profunde, care pot avea consecințe tragice.

Deși soția sa se confruntă cu probleme de sănătate, prințul William a demonstrat o implicare puternică, adresându-se familiilor îndurerate ale veteranilor din forțele armate britanice. Prin această acțiune, el a reconfirmat dedicarea sa față de îndatoririle sale ca moștenitor al tronului britanic.

„Durerea nu are limite.(…) Este  esențial ca vocile celor îndoliați, trecuți prin această experiență a sinuciderii celor dragi lor, să fie auzite. Nu există o limită de timp pentru procesarea durerii, dar Catherine (n.r.

– Kate Middleton) și cu mine am întâlnit multe familii îndoliate de-a lungul anilor și cunoaștem puterea care vine din împărtășirea experiențelor, chiar și în cele mai tragice circumstanțe. Vă rog să știți că nu sunteți singuri.”, a spus prințul William într-o prefață scrisă pentru o serie de ghiduri dedicate veteranilor militari și familiilor lor, publicată de Suicide Bereavement UK.

Kate Middleton se mută împreună cu familia într-un sanctuar

Prințesa de Wales, Kate Middleton, traversează o perioadă dificilă, după ce a fost diagnosticată cu cancer. În contextul acestei situații delicate, familia regală se mobilizează pentru a-i asigura condițiile optime de recuperare, departe de ochii presei și de agitația publică.

Pentru a-i oferi suportul necesar, Prințul William, soțul ei, împreună cu restul familiei, au luat inițiativa de a amenaja un adevărat sanctuar pentru Kate. Aceasta constă într-o extensie la Adelaide Cottage, locul unde cuplul regal plănuiește să se retragă pentru o perioadă.

De curând, Prințul William a transmis un mesaj de solidaritate cu privire la situația în care se află soția lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *