Prima pagină » Cultural » Prințul William a fost surprins alături de o altă femeie. Cine este aceasta

Prințul William a fost surprins alături de o altă femeie. Cine este aceasta

12 apr. 2024, 09:07,
BZI.ro, în Cultural

Recent, Prințul William a fost surprins bucurându-se de momente unice alături de o altă femeie, într-un pub. Cunoscut pentru relația strânsă cu socrii săi, Prințul Charles a fost văzut recent la un pub din North Norfolk alături de Carole Middleton, mama Prințesei Kate.

Pe parcursul tratamentului pentru cancer, Prințesa de Wales demonstrează o forță remarcabilă, făcând față chimioterapiei cu stoicism. Prințul William, Kate și cei trei copii ai lor se bucură de sprijinul lui Carole Middleton, care stă cu nepoții pentru a-i proteja de stresul resimțit de familia regală.

Prințul William a fost surprins alături de o altă femeie

Conform lui Richard Eden, editor la Daily Mail, Prințul William a petrecut weekendul relaxându-se alături de Carole Middleton. Deși păreau grăbiți, atmosfera era una calmă și destinsă.

,,Prințul William a intrat într-un pub din North Norfolk în weekend, alături de soacra sa”, a scris acesta în articolul său din Daily Mail.

Carole, în vârstă de 69 de ani, are o relație strânsă cu fiica ei cea mare și este cunoscută de nepoții săi, Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani), ca o figură maternă asemănătoare cu Mary Poppins.

,,Catherine poate avea 42 de ani, dar este încă fetița lui Carole și să o văd trecând prin asta, rezistând presiunii pe care o are pe umeri, cred că îi este foarte greu.” , a declarat anterior expertul regal Jennie Bond pentru Mirror.

Probleme pentru părinții lui Kate Middleton

Potrivit ziarului The Times, afacerea familiei Middleton, The Party Pieces Company, se confruntă cu probleme financiare majore. Compania nu este capabilă să achite datoriile considerabile, de peste 329.000 de dolari, către firma de insolvență. Această sumă reprezintă doar o parte din datoria totală a familiei Middleton, care depășește 3 milioane de dolari.

„Este o perioadă stresantă în acest moment și Carol va face tot ce-i stă în putință pentru a-și proteja fiica de acest lucru”, a declarat jurnalista Afua Hagan pentru Us Weekly. „Party Pieces s-a prăbușit și a fost devastator pentru familie, dar Carole este preocupată cel mai mult în acest moment de bunăstarea lui Kate.”

Înainte de a face publică diagnosticarea cu cancer, Kate Middleton a ales să împărtășească această informație doar cu un cerc restrâns de persoane. O sursă apropiată a declarat pentru revista People că mulți dintre prietenii Prințesei de Wales nu aveau cunoștință despre problemele sale de sănătate.

Recent, Prințul William a fost surprins alături de o altă femeie care s-a dovedit a fi soacra acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *