Prima pagină » Eveniment-Social » Privé Fashion Events 2024: Invitație pentru Public de a Degusta Moda și Arta
Privé Fashion Events 2024: Invitație pentru Public de a Degusta Moda și Arta

Privé Fashion Events 2024: Invitație pentru Public de a Degusta Moda și Arta

10 iul. 2024, 17:21,
BZI.ro, în Eveniment-Social

În această toamnă, pe 13 septembrie publicul ieșean va trăi experiența savuroasă a modei și a artei. Privé Fashion Events 2024 , invită publicul să experimenteze o adevărată degustare a modei și artei găzduită de Grădina Palas Iași.

Locația evenimentului, Grădina Palas, cea mai frumoasă grădină publică din România, va oferi un cadru de vis pentru desfășurarea acestui spectacol electrizant, având drept fundal Palatul Culturii, ce se află în topul celor mai frumoase clădiri iluminate arhitectural din lume.

Pe 13 septembrie, Iașul va fi locul unde timpul și spațiul se vor contopi într-o poveste vibrantă, găzduind expoziții de sculptură inedite ale artiștilor locali de renume. Felix AFTENE, cu un portofoliu de peste 40 de expoziții în diferite țări ale lumii, Dragoș PĂTRAȘCU, creator de anvergură internațională sau Vladlen BABCINEȚCHI, autor prolific a numeroase opere de for public, vor aduce o notă de rafinament și plus valoare întregului eveniment.

În decorul ediției a VIII-a a Privé Fashion Events 2024, îi ve-ți regăsi pe maeștri ai designului precum Laura Lazar, Tudor Halatiu, A&S Negulescu, SCARS, alături de Maison Yvonne, Mareus, Doris, Poison, 2coat și alții.

Designeri prezenți la Privé Fashion Events vin către public cu o veritabilă sursă de inspirație stilistică, unde majoritatea pieselor sunt prêt-à-porter, ușor integrabile în viața cotidiană.

Catwalk-ul devine o scenă vie, unde modelele defilează, dezvăluind creațiile spectaculoase ale designerilor, înconjurate de sculpturi și lucrări de artă, creând astfel o armonie perfectă între modă și expresie

Modelele ce vor defila în ținute excentrice provin de la cea mai mare agenție din Regiunea Moldovei, cu o experiență de aproape 3 decenii, Academia Models, manageriată de Alina Cosoi.

Invitatul special al acestei ediții este Edward Aninaru, fotograf de modă de renume internațional, regizor de videoclipuri și o celebritate în sine. Cu o carieră strălucitoare, colaborând cu nume mari precum Celine Dion și publicații de top precum Vogue și Harper’s Bazaar, Edward Aninaru aduce un plus de prestanță evenimentului.

Privé Fashion Events 2024 este o celebrare a artei și a creativității. Vizitatorii vor avea ocazia să participe la sesiuni de autografe, workshop-uri și demonstrații live, toate menite să îmbogățească experiența și să aducă moda și arta mai aproape de inimile și mințile celor prezenți.

Fondat în 2017 în Republica Moldova, Privé Fashion Events a devenit un punct de reper în industria modei, recunoscut pentru capacitatea sa de a îmbina eleganța modei cu profunzimea artei vizuale. Ediția din 2023 a marcat începutul unui nou capitol în România, continuând să inspire și să redefinească standardele evenimentelor de modă.

În același timp vă invităm să urmăriți conturile oficiale de social media ale Privé Fashion Events pentru noutăți și actualizări în timp real: Instagram privefashionevents_ro

Privé Fashion Events 2024, unde fiecare moment este o degustare a modei și artei, o celebrare a creativității în cea mai pură formă.

Comentarii
  • ce zice…?! ce-a mai frumoasa gradina?! o nooo….nici pe departe.
    Pana si Iranul are gradini magnifice , exemplu in Teheran de iti cad plombele din gura. Teheranul este atat de curat de zici ca nu mai e in „lumea a treia”, nu ca Bucurestiul in multe locatii mizerabile, dar si in Iasi nu e totul pus la punct, am vazut mizerie in unele locatii, am vazut banci scorojite si murdare…. asa ca la treaba serioasa nu la laude pe exagerari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024