Sport

Probleme la LPF! Gino Iorgulescu, blocat în Italia din cauza crizei de coronavirus. Se află alături de fiul său Mario

Publicat: 17 mart. 2020
Gino Iorgulescu participa la Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal desfasurata la Casa Fotbalului din Bucuresti, sambata 27 mai 2017. STEFAN CONSTANTIN / SPORT PICTURES

Autoritățile din Italia au decis ca toată țara să intre în carantină, toate acestea pentru a evita răspândirea pandemiei de coronavirus care a omorât 1.809 de persoane, iar Gino Iorgulescu are și el probleme.

Gino Iorgulescu e blocat în Italia din cauza crizei de coronavirus

Fotbalul din întreaga lume a luat o pauză, iar toate competițiile din România au fost suspendate de către FRF, cu acceptul LPF, iar Gino Iorgulescu nu va putea să fie parte activă la deciziile anunțate de Ligă după aflarea hotărârilor venite de la Nyon.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal se află în Italia, țara cea mai afectată din Europa de criza de coronavirus, iar acesta este blocat în Peninsulă alături de fiul său Mario Iorgulescu, cel care este internat acolo din septembrie 2019 pentru a se recupera după ce a produs un accident rutier și a omorât un bărbat, anunță Fanatik. Mario a fost acuzat de omor și de conducere sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Cine este la comanda LPF

Astfel, Gino Iorgulescu nu poate reveni în țară pentru a fi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal și este reprezentat de secretarul general al LPF, Justin Ștefan. Cel din urmă se consultă cu șeful său aflat în Italia și îl informează pe acesta în permanență despre tot ce se întâmplă la Ligă.
Conform sursei citate mai sus, Gino Iorgulescu se află chiar în epicentrul crizei de coronavirus din Italia, la Milano, în Lombardia.

Adauga un comentariu