Actualitate

Probleme pentru iubitul Elenei Udrea, după ce a fost dat în judecată. Adrian Alexandrov, somat să-și plătească datoriile

Publicat: 09 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Probleme pentru iubitul Elenei Udrea după ce a fost dat în judecată. Adrian Alexandrov somat să-și plătească datoriile
În timp ce Elena Udrea este închisă, iubitul ei, Adrian Alexandrov, se confruntă cu anumite probleme financiare

Apar noi probleme pentru Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, după ce a fost dat în judecată din cauza unor datorii neplătite. Bărbatul este implicat într-un proiect imobiliar în Cluj și a fost somat să-și achite debitele în 15 zile. Pe de altă parte, nici Elena Udrea nu o duce mai bine, săptămâna trecută aceasta ajungând de urgență la spital.

După recentele probleme de sănătate cu care s-a confruntat săptămâna trecută, apare o nouă lovitură la orizont pentru Elena Udrea. De data aceasta este vorba de iubitul ei, Adrian Alexandrov, care a întâmpinat anumite probleme financiare. În prezent, fosta blondă de la Cotroceni este încarcerată la Penitenciarul Târgșor, după ce a fost extrădată din Bulgaria, pentru a își ispăși pedeapsa de 6 ani de închisoare.

Probleme pentru iubitul Elenei Udrea, după ce a fost dat în judecată

Elena Udrea trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Alexandrov, un afacerist de 35 de ani, cu 13 ani mai tânăr decât fostul ministru al Turismului. Cei doi au împreună o fetiță de patru ani, pe nume Eva Maria, care se află acum în grija lui Adrian Alexandrov, cât timp mama sa este în spatele gratiilor.

În prezent, Elena Udrea nu doar că se confruntă cu probleme de sănătate după gratii, dar este preocupată şi pentru iubitul ei, Adrian Alexandrov. Bărbatul a fost dat în judecată de o firmă din Bistrița. Motivul ar fi că nu și-a plătit datoriile, iar judecătorii i-au dat un ultimatum de jumătate de lună.

Adrian Alexandrov este implicat într-un proiect de imobiliare din Cluj, unde are 50% din acțiuni. Magistrații au decis pe data de 4 noiembrie că trebuie să-și plătească datoria în termen de 15 zile. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, societatea la care este acționar va fi pusă sub sechestru.

„Creditorul îi va comunica debitorului, prin intermediul executorului judecătoresc sau prin scrisoare recomandată, cu conţinut declarat şi confirmare de primire, o somaţie, prin care îi va pune în vedere să plătească suma datorată în termen de 15 zile de la primirea acesteia”, se arată în comunicat

Elena Udrea a leșinat și a fost dusă de urgență la spital

În urmă cu o săptămână, Elena Udrea, în vârstă de 49 de ani, acuzase o stare de leșin. Imediat la fața locului s-a deplasat o ambulanță cu medic. Elena Udrea era conștientă și stabilă hemodinamic. Pacienta a fost ulterior transportată la UPU Ploieşti pentru a benefica de îngrijiri suplimentare.

„Mi s-a adus și mie la cunoștintă de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiesti. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că înteleg că s-a întamplat de dimineață.

Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate! Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate”, a precizat la acel moment Adrian Alexandrov.

Adauga un comentariu