Actualitate

Procurorii anchetează PNL după ce a organizat congresul la care au participat mii de persoane! Sunt două dosare penale

Publicat: 08 dec. 2021
Congres PNL
Procurorii au deschis două dosare penale pentru Congresul PNL

În aceste momente sunt două dosare penale în care PNL este anchetat pentru modul în care s-a organizat congresul la care a fost ales președintele Florin Cîțu.

Vă aducem aminte faptul că la Congresul PNL au participat peste 5000 de persoane, lucru care a stârnit furia opiniei publice mai ales în contextul în care numărul de persoane admis de lege la acea dată a fost depăşit.

Două dosare penale deschise de procurori pentru modul în care a fost organizat congresul PNL

Procurorii au deschis două dosare penale pentru modul în care congresul PNL a fost organizat. Vorbim despre un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii pandemiei de COVID-19, la Parchetul General dar şi un dosar penal deschis la DNA.

La congresul PNL participanții nu au respectat măsurile de protecție împotriva COVID-19. Cea mai ” vizibilă ” persoană care a ales să nu respecte măsurile de protecție a fost chiar președintele Klaus Iohannis care a fost pozat în mai multe cadre nepurtând mască de protecție. Chiar dacă oamenii legii au fost sesizati referitor la acest aspect, polițiștii nu au aplicat nicio amendă.

Totuși, autoritățile au dat o amendă modică de 10.000 de lei PNL-ului care a fost organizator. De altfel, suma este modică dacă e să ținem cont că în perioada lockdownului au fost numeroase persoane care au fost amendate cu zeci de mii de lei.

Adauga un comentariu