BZI LIVE

LIVE VIDEO – Prof.dr. Camelia Bogdănici, șefa Clinicii de Oftalmologice a Spitalului „Sfântul Spiridon” Iași, discută în ediția BZI LIVE despre cazurile grave cu care s-au confruntat medicii în perioada sărbătorilor – FOTO

Publicat: 26 apr. 2022

Ultimile săptămâni au fost aglomerate și cu o cazuistică multiplă pentru medicii din cadrul clinicii de oftalmologie a Spitalului ” Sf. Spiridon” Iași. De la accidente casnice, accidente produse pe fondul consumului de alcool, dar și afecțiuni netratate la timp, ce au necesitat operații. Prof.dr. Camelia Bogdănici, șefa Clinicii de Oftalmologice a Spitalului „Sfântul Spiridon” Iași, invitata emisiunii BZI LIVE, 27 aprilie 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, va vorbi despre aceste cazuri, despre afecțiunile cu care ne confruntăm primăvara și vara, dar și despre Reuniunea Anuală a Oftalmologilor (RAO), cea de-a 58 a ediție, ce se va desfășura în perioada 18-21 mai 2022. Tema fiind noutățile din oftalmologie.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 
Adauga un comentariu