BZI LIVE

LIVE VIDEO – Prof. dr. Carmen Dorobăț, medic infecționist, Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” Iași, discută în emisiunea BZI LIVE despre cazurile de holeră din Republica Moldova și cum ne-ar putea afecta această situație

Publicat: 21 iun. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu

În emisiunea BZI LIVE, 22 iunie 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, invitata prof. dr. Carmen Dorobăț, medic infecționist, Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” Iași, discută despre o nouă alertă ce a fost semnalată în Republica Moldova, la granița României. Bacteria periculoasă a fost descoperită pe malul râului Nistru. Medicii spun că persoanele care se întorc în țară din acele zone, trebuie să fie verificate medical. Cum se transmite holera? Care sunt simptomele? Care este perioada de incubație și cum poate fi tratată holera?

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu