Eveniment-Social

Prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță a fost confirmat în funcția de rector al Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași

Publicat: 07 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță a fost confirmat în funcția de rector al Universității Naționale de Arte George Enescu Iași
Universitarul a obținut un număr de 139 de voturi din 163

Ministerul Educației l-a confirmat pe prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță în funcția de rector al Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași.

Prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță a fost reales rector al Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași (UNAGE). Universitarul a obținut un număr de 139 de voturi din 163.

De asemenea, au fost înregistrate 15 voturi nule și 9 voturi albe, iar prezența la vot a fost de 84 la sută. Drept la vot au avut un număr de 193 de persoane.

Prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță a fost prorectorul universității și secretar ştiinţific al Facultăţii de Compoziţie, Muzicologie, Pedagogie Muzicală şi Teatru. Din anul 2020 este rectorul UNAGE.

„Sunt onorat de încrederea acordată de colegi și mă simt motivat să duc mai departe la bun sfârșit și cu responsabilitate proiectele începute pentru dezvoltarea și prestigiul universității”, a declarat prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță.

Comentarii
Adauga un comentariu