BZI LIVE

LIVE VIDEO – Prof. univ. dr. Dan Mârțu, medic primar ORL discută în emisiunea BZI LIVE despre complicațiile afecțiunilor din sfera ORL – FOTO

Publicat: 30 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu

În emisiunea de sănătate BZI LIVE, 31 ianuarie 2024, ora 9.30, moderată de Irina Zaharia, invitatul prof. univ. dr. Dan Mârțu, medic primar ORL, ne va vorbi despre tipurile de sinuzite , despre infecțiile repetate din sfera ORL, dar și despre complicațiile care pot apărea dacă acestea nu sunt tratate corespunzător cu medicația adecvată.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Mă bucur să-l mai aud cum ne explică atât de super-profesionionalism Dl.Profestor Univ.Dr. Dan Mârțu. Chiar deunăzi întrebasem pe unde mai este, dacă este bine, că nu i-am mai văzut apariții în Mass Media, deși domnia sa, de un bun simț aparte și respectuos, nu a deranjat pe nimeni să iasă în față pentru a fi ridicat în slăvi.
    Nu știu dacă exisă vreun fost pacient care să nu fi fost nemulțumit de cum a l-a tratat acest domn doctor! Nu uit că mi-a salvat o rudă dintr-un alt oraș, investigată de o afecțiune gravă cu ani în urmă, și care spune și acum că nu-l uită în rugăciuni că i-a salvat viața. După intervenția chirurgicală a respectat schema de tratament dată de domnia sa cât și un regim alimentar, și alte sfaturi care i-au fost utile și s-a vindecat neașteptat de repede!
    România are doctori în medicină de înalt profesionalism, sunt geniali!

Adauga un comentariu