LIVE VIDEO – Prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU – SMURD Iaşi discută în emisiunea de sănătate BZI LIVE despre măsurile pe care trebuie să le ia populația în perioadele caniculare – FOTO

10 iun. 2024, 16:47,
BZI.ro, în BZI LIVE

Odată cu creșterea temperaturilor în termometre , și numărul pacienților care ajung în unitățile de primire a urgențelor crește. Totodată și solicitările la 112 sunt în număr mult mai mare în perioada caniculară. Multe dintre aceste prezentări la spital ar putea fi evitate dacă și populația , mai ales acea categorie a persoanelor cu boli cronice, ori vârstnicii ar respecta sfaturile și îndemnurile medicilor.

Care sunt acestea, discutăm în emisiunea de sănătate BZI LIVE marți, 11 iunie 2024, ora 09.30, moderată de Irina Zaharia, împreună cu invitata prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU – SMURD Iaşi.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *