Local

Profesorul Dorina Isopescu vrea sa-i angajeze la Primarie pe cei mai buni tineri absolventi din Iasi!

Publicat: 29 aug. 2020

Cel mai bun candidat la Primaria Municipiului Iasi, prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu si-a propus ca printre primele masuri pe care le va lua ca primar sa fie angajarea celor mai buni absolventi in aparatul de lucru al municipalitatii: „Intodeauna am spus ca educatia este o prioritate pentru mine! Consider ca educatia nu e doar pregatirea pentru viata, ci educatia este insasi viata! Tocmai de aceea, mi se pare impardonabil sa nu folosim resursa umana pregatita la cele mai inalte standarde in universitatile din Iasi! Cei mai multi tineri absolventi pleaca din Iasi si lucreaza in alte judete. De aceea, printre primele proiecte pe care voi incerca sa le implementez in calitatea mea de primar al Iasului va fi sa identificam resursele pentru ca absolventii cei mai buni din Iasi, ca sefii de promotii si nu numai, sa fie angajati la Primarie! Toata viata am lucrat printre tineri si stiu ca tinerii sunt o resursa inepuizabila de idei si proiecte! Iasi, reusim impreuna!”, a declarat candidatul PMP la Primaria Iasi, profesorul universitar Dorina Isopescu.

Comentarii
  • Dupa tunsoare zici ca e sotia lu Crausescu. Ce sa faca doamna asta, a mai avut functii inalte si??? Zero, dar ii plac tinerii

  • Ideea este foarte buna ! Ce vor face analfabeții angajați de clanul Chirică ?
    Tot ce contează este „ce a făcut” aceasta doamna pana acum, nu parul. Ce a făcut Chirica ? Nimic !

  • Nu ne trebuie oameni cu experienta, ci ne trebuie tineri veniti direct de pe bancile liceelor sau al facultatilor. Oare nu le da si cateva milioane de euro bune pe mana ? Off, din disperarea asta pentru tronul regal al lui Chirica, o sa cadeti din lac direct in put.

Adauga un comentariu