Local

Profesorul Liliana Romaniuc a prins un post călduț în Guvernul României. O va consilia pe vicepremierul Raluca Turcan

Publicat: 06 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Profesorul Liliana Romaniuc a prins un post călduț în Guvernul României. O va consilia pe vicepremierul Raluca Turcan

De la începutul săptămânii, Liliana Romaniuc, fostul șef al Inspectoratului Școlar Județean Iași, a devenit consilier al vicepremierului Raluca Turcan. Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial al României

Post călduț în Guvernul României, pentru un fost șef al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași. Profesorul Liliana Romaniuc a fost numită recent în funcție de consilier al vicepremierului Raluca Turcan, decizia fiind publicată luni, 4 martie, în Monitorul Oficial al României. Numirea Lilianei Romaniuc pe funcția de consilier a venit la propunerea Ralucăi Turcan de la finalul lunii aprilie și s-a concretizat extrem de repede. Romaniuc a devenit o apropiată a PNL, ea fiind și consultant al președintelui Klaus Iohannis pe tema proiectului „România Educată”. În aceste condiții, profesorul ieșean s-a lipit rapid de un post în Guvern, ea urmând a o consilia pe Raluca Turcan, unul din cei mai slabi demnitari pe care i-a dat România în ultimele decenii.

Fără proiecte de anvergură pentru Liliana Romaniuc

Nici Liliana Romaniuc nu a excelat în ultimii ani. A fost director la Colegiul privat „Richard Wurmbrand” din Iași. A trecut și prin Consiliul Județean în mandatul 2012-2016 fără rezultate notabile, fiind unul din cei mai slabi aleși ai județului. Acum a ajuns să o consilieze pe Raluca Turcan pe proiecte educaționale și nu numai. Vicepremierul Raluca Turcan este celebră pentru gafele monumentale comise în ultima vreme și avea nevoie de un consilier. Cu toate acestea, Liliana Romaniuc nu a dovedit în ultima vreme că a făcut ceva concret, ea având la activ unele eșecuri în proiectele educaționale. Apropierea de PNL a făcut ca fostul șef al ISJ Iași să-și găsească un post călduț în cadrul Guvernului României.

Adauga un comentariu